Een leeg huis.

Vanmorgen was het weer school voor Miyuki en ik (Patricia) ben dan ook met haar op pad gegaan.
Toen de les afgelopen was heb ik netjes gezegt dat Keiko en Rontu maandagavond niet aanwezig zullen zijn en dat Miyuki er aanstaande zaterdag ook niet is.
De reden heb ik ook maar netjes verteld en de leraar en lerares vonden het prima mits we leuke foto’s mee brengen van onze tocht met de Husky’s.

Die tocht met de Husky’s gaan we aanstaande vrijdag beleven in Lapland het land waar we morgen al naar toe gaan en waar we een weekje zullen genieten van een winterse vakantie vol leuke dingen.
We gaan ook nog een dag met de rendieren op pad en wat dacht je van de sneeuwscooter.
Dan hebben we ook nog ergens tijd om wat te langlaufen en skiën/ snowboarden zal er ook nog wel gedaan worden en misschien pakken we ook nog wel een keer de sneeuwschoenen, je weet wel van die tennisrackets onder je voeten en lopen maar.
Maar voor ons is toch wel het hoogtepunt van de vakantie de rit met de Husky’s en de slee.

Vandaag hebben we dan ook al de hondjes weg gebracht.Rontu en haar kindje Miyuki waren vanmiddag aan de beurt en die gaan de week door brengen bij Ilone, Ben en Wesley.Hoe het met hun gaat kunnen jullie waarschijnlijk beter bij houden als wij, want we weten echt niet of we Iternet hebben in Lapland.Keiko is vanavond naar opa en oma gegaan om de komende week daar verwend te worden.Toen wij dan ook weer thuis kwamen was het huis wel erg leeg, maar dat kan natuurlijk ook niet anders.Als je binnekomt en er komen geen hondjes op je af om je te begroeten, dan kan je maar een ding en dat is die hondjes missen.Gelukkig weten we zeker dat ze het allemaal erg naar hun zin zullen hebben op hun vakantieadres, hopelijk hebben wij het net zo naar onze zin.

Keiko, Rontu en Miyuki; lief zijn hoor!
Baasje en het vrouwtje zijn zo terug hoor en dan horen jullie van onze belevenissen.

10 gedachten over “Een leeg huis.

 1. En wij wensen jullie natuurlijk een hele berg plezier toe!! Geniet van de reis, vergeet al de zorgen! Ik weet zeker dat de hondjes het ontzettend goed zullen hebben. Een hele fijne vakantie en tot snel!

 2. Wij wensen jullie een hele mooie reis toe en geniet ermaar lekker van. vergeet maar even de elende vanuit holland. de hondjes lief zijn hoor deze week.

 3. Hoi hoi allemaal,
  Als eerste Remko en Patricia heel veel plezier gewenst in Lapland ons vrouwtje is nu al jaloers op jullie hihi. Geniet ervan jullie verdienen het.
  Keiko jij wordt vast heeeeel erg verwend bij opa en oma. Rontu en Miyuki ook veel plezier met de hele bende bij Ilone ook jullie zullen wel erg verwend worden.

  Knuffels van ons.

 4. Wow, dat klinkt supergaaf allemaal! Heel wat anders dan een doorsnee vakantie. Ik ben heel erg benieuwd naar de verhalen en foto’s als jullie terugkomen!
  Veel plezier 😛
  Irma

 5. Heel veel plezier jullie, geniet er maar van en met de hondjes zit het wel goed, die vermaken der eigen wel daar in klaaswaal.

  Doei, 😉

 6. Geniet volop van de reis en maak jullie absoluut geen zorgen over de hondjes. Die zullen zich ook wel amuseren. Ik ben wel een klein beetje jaloers want het lijkt mij een heel mooie reis. Als jullie terug komen spreken we wel af.
  vele groeten en pootjes

 7. Wij wensen jullie heel veel plezier 😀 En maak jullie maar geen zorgen over de honden want die hebben het vast goed naar hun zin 😀 Die worden lekker verwend!
  Woef van Bobbie + Veel Liefs van Judith

 8. ik heb het ook goed naar mijn zin het is hier heerlijk rustig groetjes van ons hier en een dikke knuffel voor alle hondjes daar.
  KEIKO

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.