Welkom

Wij zijn een roedeltje Shiba hondjes luisterend naar de namen Keiko, Rontu, Miyuki en Tatsu.
Welokmstekst_1
Op deze site kunnen jullie lezen wat wij allemaal wel niet mee maken en we kunnen jullie vertellen dat is genoeg. Wij kunnen namelijk niet met elkaar en ook niet zonder elkaar en dat levert leuke dingen op.

Ook lezen jullie hier dingen over gehoorzaamheid, behendigheid en showen, dit zijn dingen die allemaal met ons gedaan worden. En niet te vergeten de puppy’s die hier geboren worden.

Maar ook doet ons vrouwtje dingen om haar kennis over honden beter te laten worden, cursusen volgen noemt ze dat; ehbo voor honden en KK1 zijn 2 cursussen die ze beide met goed resultaat heeft afgelegd. Ook heeft ze de cursus KK2 gevolgd maar daar heeft ze het examen niet van gedaan. Ze mag zich Kynologisch Instructeur noemen, want ze heeft hier voor ook 3 cursussen gevolgd en met goed resultaat afgelegd. Nu is ze de cursus Kynologisch gedragstherapeut volgen, dat is in spetember 2011 begonnen. Wij zullen als vrouwtje aan het leren is dan heel lief voor haar zijn, want het is een zware studie. Gelukkig gaat ze hem doen in een paar jaartjes en blijft ze echt wel wat tijd voor ons over houden. Maar 1 ding is zeker, vrouwtje heeft haar hobby gevonden.

2 gedachten over “Welkom

 1. Hallo,

  Ik wou eens informeren naar eventuele nieuwe puppy’s.
  We zijn op zoek naar een puppy, ergens in de zomervakantie. Ik weet niet of we hiervoor bij jullie terecht kunnen? Of dat jullie ons andere adresjes kunnen geven?

  Alvast bedankt!

  Dorien Beyens

  • Dorien,
   Door omstandigheden zijn wij gestopt het fokken. U kunt beste verder kijken bij andere fokkers die aangesloten zijn bij de rasvereniging.
   Remko

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.