Wat is nou?

Wat er nou toch allemaal gebeurd hier in huis, ik weet het niet hoor!’
Het hele huis is schoon gemaakt en vrouwtje is allemaal met kleren aan het sjouwen, de was doen, de kleren drogen op het dakterras in het zonnetje en daarna allemaal in de kast.
Dit alles gebeurd wel vaker, maar nu legt ze ook een heleboel kleren in een zwarte doos en die doos noemt ze een koffer.
Keiko en Rontu zeggen dat ze zo’n koffer altijd mee nemen als ze op vakantie gaan en ze zeggen dat vakantie bijna het zelfde is als naar het huisje in Duitsland gaan maar dan langer.
Ach ik zal wel zien wat er gaat gebeuren.

Maar toen het vrouwtje zo aan het sjouwen was stond de achterdeur weer lekker open en konden tante Keio, mama Rontu en ik lekker buiten spelen.
Maar wat zag ik daar, wat is dat nou weer?
Bijna de hele tijd dat wij buiten waren werden we in de gaten gehouden door een vogel.
Even vond ik dat goed, maar toen het mijn te lang ging duren dacht ik wat jij kan kan ik ook en ben op mijn gemakje naar hem gaan staan kijken.
Nou dat heb ik zo lang vol gehouden tot die vogel er genoeg van had en hij weer weg ging.
Daarna ben ik weer verder gaan spelen, want van dit heerlijke weer moest ik natuurlijk zo lang mogelijk genieten.

4 gedachten over “Wat is nou?

  1. Als het vrouwtje die koffer in aan het pakken is, dan is het goed nieuws hoor!! Uiteraard alleen als je mee mag, maar dat zal vast wel!!
    Groetjes aan je nieuwe vriendje, hij vind jouook wel leuk geloof ik 😉

  2. Miyuki, die vogel is een duif, en die zitten hier ook, daar gaan Tama en Miko ook wel eens achteraan, maar ze zijn net te snel.

    Grtjs daar..

  3. Schattig hoor! Er valt nog veel meer te ontdekken, maar daar kom je nog wel achter! Volgende week bijvoorbeeld, dan mag je gaan logeren en spelen met een heleboel andere vriendjes. Veel plezier daar!
    Enne….lief zijn! 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.