Leuke meisjes op bezoek.

Toen straks had ons baasje de schrik van zijn leven, toen hij thuis kwam van zijn werk zaten er zes vrouwen op hem te wachten.
Nou denken jullie hoe kan dat, ze zijn daar maar met drie vrouwen thuis, maar ook Quinty, Moise en Nancy waren hier.
Nancy moest even naar “Christel” toe (om uit te zoeken wat voor verf ze de volgende keer in haar haar wilde, ummmm) en dat zou wel even duren dus bleven Quinty en Moise gezellig bij ons.

We zijn eerst met éen grote ronde gaan lopen, waarin ook die twee kinderen in een speeltuin konden spelen, raar hoor, normaal blijven we daar nooit zo lang staan.
Weer thuis gekomen was er drinken en een snoepje voor ons alle vier, gekregen van het vrouwtje.
Aangezien wij er wel even mee zoet waren (voor ons was het een kluif) is het vrouwtje met die twee kinderen gaan knutselen tot hun moeder weer terug was.

Ook het avond eten was gezellig met z´n alle, alleen wat wel flauw was was dat wij ook niks van Nancy, Quinty of Moise kregen toegestopt (wij lusten die boerenkool of worst ook wel hoor), mocht zeker niet van het baasje en vrouwtje!

Het leukst was dat Quinty niet echt bang meer is van ons en dat Moise heel de middag ieder keer ging kroelen met een van ons, dan Keiko en even later Rontu.
En dat wij zoveel speelgoed hadden wisten wij ook niet meer, maar toen die twee kinderen tien minuten binnenwaren lag alles over de grond, dus we konden toen goed kiezen waar we mee wilden spelen.

Quinty en Moise komen jullie weer snel terug, we vonden het super!

5 gedachten over “Leuke meisjes op bezoek.

  1. Volgens mij is het hartstikke gezellig geweest. En Quinty hoeft volgens mij helemaal niet bang te zijn van jullie, want volgens mij zijn jullie echte lieverds!

  2. Ze bedoelt dat dure middagbezoek aan toys’r’us Ruud. Remko en Patricia hartstikke bedankt voor de oppascentrale en de avondmaaltijd. De kinderen vonden het ook erg leuk. En zoals jullie weten: “Kinderen spreken altijd de waarheid!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.