Ren je rot!

Heel de dag door hebben Rontu en ik ons erg rustig gehouden, dat kwam zeker nog door de naweeen van gisteren.
Het was dan wel super leuk maar we zijn dat toch ook niet gewend, dus hebben wij besloten dat we dat vaker moeten doen zodat we er aan kunnen wennen, dus Nancy, Ruud, Quinty en Moise jullie weten het.

Maar toch kunnen we het niet laten, we moeten even dollen op een dag en vandaag was dat toen we terug kwamen van ons etenstijdrondje (etenstijd voor het baasje en vrouwtje dan wel te verstaan).
Wij waren helemaal nat geregend en we moesten dan ook erg hard rennen om ons droog te krijgen.
Vrouwtje riep; het lijkt wel op ren je rot, maar wat dat is weten wij niet, wie kan ons helpen? (het schijnt een of ander t.v. programma te zijn)
Na een half uurtje rennen en springen waren we zo moe dat we midden op de vloer neer ploften en gingen slapen, dus tot morgen.

Morgen gaat Rontu weer naar school en ’s middags gaan we naar sledehonden kijken, hopelijk is dat leuk, we zullen zien, maar een ding is zeker het wordt weer een drukke dag met veel auto rijden.

2 gedachten over “Ren je rot!

  1. Wouw,sledehonden rennen is gaaf.
    We zijn er al twee keer geweest,(de baasjes dan), en het is heel mooi om te zien als ze ingespannen worden.
    Kom maar niet te dichtbij hoor, Keiko en Rontu!, ze zijn allemaal een beetje hyper als ze moeten werken.

  2. Ren je rot! Dat is lang geleden. Een man met een snor presenteerde dat. Martin heet hij. Altijd erg leuk. Misschien moeten we dat eens met z’n allen doen. Weten Keiko en Rontu ook eens hoe het gaat.
    Dat eten moeten we maar niet te vaak doen. Straks vergeet jullie baasje nog hoe lekker stamppot de tweede dag wel niet smaakt. 😉 😉 😉
    Veel plezier morgen bij de sledehonden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.