Sledehonden rennen.

Vanmorgen ben ik eerst weer met Rontu naar school geweest en echt het ging weer super, ze heeft bijna heel de les los gelopen en geluisterd.
Ze is maar een keer ontsnapt om met een andere hond te spelen.

Maar was het op de heenweg erg mistig op de terugweg heb ik er de dubbele tijd voor nodig gehad om thuis te komen (wegwerkzaamheden).

Dus we konden pas rond twee uur weg om naar de sledehonden te gaan.
Keiko en Rontu hadden we thuis gelaten, hun hebben ook rust nodig (morgen weer heel de dag naar een show), het was maar goed ook, we reden namelijk weer de file in en dat is voor hun ook niet leuk.
Na al die rompslomp op de weg vandaag kwamen we dan bij het sledehondenrennen aan en ja hoor, te laat , ze hadden al voor de laatste keer gelopen en ook waren we ons fototoestel vergeten dus een foto maken van die knappe beesten was er ook niet bij (gelukkig zijn er op internet plaatjes genoeg).
Wel weten we nu dat het volgende week zondag weer sledehondenrennen is en dan gaan we het nog eens opnieuw proberen.
Hopelijk hebben we dan meer succes als vandaag!

Nu moet ik nog de voorbereidingen gaan doen voor de show morgen in Utrecht (jaarbeurs), de hondjes goed borstelen, tandjes poetesen en
dat soort dingen, dus ik ga maar beginnen.
Een ding hoop ik en dat is dat het weer net zo goed gaat als de vorige keer, misschien komen we dan weer wel met een puntje naar huis (het mag ook een kwart puntje zijn hoor) en ach, is dat niet zo, als het maar gezellig is.

5 gedachten over “Sledehonden rennen.

  1. Gezelligheid kun je zelf maken, dus dat moet toch wel lukken?
    Die puntjes gaat volgens mij ook wel lukken. Het zijn prachtbeestjes!

  2. Hoi meiden, komen jullie nou maar naar de veemarkthallen daar valt tenminsten punten te behalen niet in de jaarbeurs laat vrouwtje daar maar naar toe gaan ha, ha,
    Tot morgen keiko en rontu

    Groetjes Daigomi en ine en natuurlijk etsu. 🙂

  3. Ja, die fout heb ik ook een keer gemaakt, naar de Jaarbeurs i.p.v. naar de Veemarkthallen. Ik vond het al zo rustig toen………….. 😉 Groetjes en tot morgen, op naar de gezelligheid 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.