Veel gedaan.

De afgelopen dagen hebben we veel gedaan.

Het weekend hebben we heerlijk doorgebracht in Duitsland waar we op zaterdag de verjaargdag van rontu hebben gevierd. ‘S morgens was er een cadeautje voor haar, een lekkere wandeling met baasje door de bergen.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

‘S avonds kregen de hondjes een heerlijke kluif in de tuin terwijl Remko en ik lakker zaten te gouremetten. Op zondag werd er door Remko, Keiko en Miyuki weer een wandeling gemaakt.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Dit is trouwens een beeld van de schade die de storm "Kyrill" in januari heeft achtergelaten, snappen jullie nou dat we toen geluk gehad hebben.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Rontu en ik hadden besloten om de voortuin af te gaan maken en daarna lekker te gaan luieren in de tuin. Dit was ook wat we op maandag deden, maar dan met z’n alle.

Gisteren zijn ben ik met Rontu naar de dierenarts geweest, de echo moest gemaakt worden. Wat een tegenvaller zeg, er waren geen puppy’s te zien op de echo, maar ja de vorige keer zag die dierenarts er ook maar 3 en werden het er 5. Ik ging weg met de mededeling dat als ik bleef twijfelen er volgende week altijd nog een echo gemaakt kan worden of over 4 weken een foto waarop dan de eventuele skeletjes te zien zijn, als er toch nog een pup verstopt zou zitten. Weer thuis gekomen de laatste hapjes maken die ik dan ’s avonds aan de mensen kon geven die mij kwamen feliciteren met mijn verjaardag.

Vandaag eerst de boel nog een beetje opgeruimd om even later op het dakterras op mijn cadeautje wat ik van Remko gekregen heb te gaan zitten. Lekker een uurtje of 3 niks gedaan, af en toe een hond op schoot om te kroelen, heerlijk. Vanmiddag hebben Keiko en Miyuki het bos weer onveilig gemaakt terwijl Rontu heel netjes naast mij bleef lopen (en dit is nou net wat Rontu normaal niet doet, dus je zou zeggen……… op zijn minst super, super, super schijnzwanger, maar dit roep ik al 4 weken). Net in de startblokken om weer naar ringtraining te gaan en ja hoor, een file op weg daar naar toe en ik had gelijk lekker een avondje vrij. Straks even lekker met de hondjes op bed stoeien en daarna weltrusten!!

5 gedachten over “Veel gedaan.

 1. Was ik er gisterenavond weer eens een keertje waren jullie er weer niet, jammer.
  Ook jammer van Rontu, volgende keer beter.
  Succes een zondag in Goes.

  Doei Ine,

 2. Ilone; ik was echt op weg en ben toch echt omgedraaid, maar wij staan wel vaker in files die niet omgeroepen worden en zeggen dan tegen elkaar we staan dus echt niet in de file en balen als een stekker.

 3. Allereerst Rontu en Patricia VAN HARTE GEFELICITEERD MET JULLIE VERJAARDAG en zo te lezen zijn jullie lekker verwent.
  Wat Rontu betrefd zal ik stiekum mee blijven hopen dat er toch nog een puppie zich verstopt heeft.
  Alvast veel succes in Goes helaas kunnen wij niet komen kijken omdat wij wedstrijd hebben in Amsterdam dus hopelijk komen we allemaal blij thuis.

  Knuffie`s van ons drietjes.

 4. Patricia van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
  En uiteraard ook khoda’s mooie zusje Rontu.
  Zo te lezen hebben jullie het naar jullie zin gehad,was het daar ook zo mooi weer.

  groetjes, en succes in Goes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.