Lang geleden.

Eindelijk is het gelukt, want het was heel heel heel lang geleden dat ik met een van de hondjes naar ringtraining ben geweest. Maar deze keer werd ons plan niet door een file in het water gegooid en waren we op tijd in Rotterdam. Miyuki was de gelukkige en dit omdat ze nog wel wat kan oefenen in het mooi staan voor een show. Die kleine kan alles heel goed behalve stil staan en dit is nou net heel belangrijk op een show. Hopelijk kan ik volgende week ook nog een keer goed oefenen met Miyuki zodat ze een paar dagen later haar best doet op de show in Goes. Al doet ze natuurlijk altijd goed haar best, onze Miyukifloepie!

4 gedachten over “Lang geleden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.