In de hangmat.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Jaaaaa, eindelijk was het dan weer eens zo ver, de hangmat kon weer gebruikt worden.

Baasje heeft de afgelopen dagen hard gewerkt en daar konden wij vandaag van genieten. Onze voetjes doen nu geen pijn meer als wij over het dakterras lopen en dat is heel fijn, dit komt omdat al de versleten tegels van hout vervangen zijn door mooie planken van hout die verlopig niet kapot gaan. Deze klus was deel 1 van de verandering op het dakterras en de rest gaat de komende twee weken gebeuren. Wat wel vreemd is is dat de hangmat op een andere plaats op het dakterras staat, maar nu kunnen we beter over de rand kijken en dat is toch ook wel weer leuk.

Heel de middag hebben we om en om bij het vrouwtje in de hangmat gelegen. Soms zelfs met z’n tweetjes tegelijk. Heerlijk zo’n ding en vrouwtje zegt dat er binnekort nog wat op het dakterras komt te staan waar wij heel fijn op kunnen liggen, afwachten dus.

6 gedachten over “In de hangmat.

 1. Dat ziet er mooi uit zeg,het baasje heeft goed zijn best gedaan de afgelopen dagen!
  Heerlijk hé in het zonnetje,en dan ook nog lekker kroelen met het vrouwtje,wat een leventje.

 2. Wij zijn wel jaloers op jullie hoor want ons vrouwtje moest werken en wij hebben zonder haar van de zon moeten genieten en ook hebben wij niet zo`n mooie hangmat.
  Maar nu is vrouwtje weer thuis en gaan we vanavond lekker naar de hondjessport en dat is ook erg leuk.

  Knuffie`s

 3. Zo, ik heb net even alle laatste logjes bij gelezen, poehé, wat een nieuws allemaal!!Fijn dat de foto’s van de heupjes van stuiter-Miyuki goed waren, en super van de dekking van Rontu, hahaha, ik wist dus niet eens dat ze aan elkaar vast bleven zitten he, dat hoorde ik toevallig van de week van iemand, brrr.
  Wat liggen jullie heerlijk te genieten in die hangmat zeg!!!

  Groetjes, irma

 4. Ziet er goed uit! Maarja, baasje is nou eenmaal goed op een dakterras of balkon! Geniet er maar van, alleen ontbreekt er nog wat decoratie. ( haha)
  Fijne dag…..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.