Miyuki goes Goes!

Vandaag was het weer zover, ik ging weer eens met het vrouwtje op stap. Goes was de plaats waar we naar toe moesten om naar een hondenshow te gaan. Na een hele poos te hebben gewacht terwijl het vrouwtje lekker zat te kletsen met alle bekende kwamen er ineens nog meer bekende mesen langs, die mensen willen ooit een puppy van Rontu en kwamen kijken hoe wij het deden op de show, dit kon makkelijk want ze hoefde helemaal niet ver met de auto te rijden. Ze vonden het trouwens knap dat ik er zo schoon uit zag (gisteren waren ze namelijk hier en zijn we namelijk even met z’n alle naar het bos geweest en ik was nog wel erg vies toen ze weg gingen), maar vrouwtje heeft eerlijk gezegd dat ze me even in bad heeft gedaan, omdat ze er weinig hoop in had dat ik op tijd schoon zou zijn.

Na nog even te hebben gewacht was het tijd om de ring in te gaan. Ik stond met nog 3 andere Shiba teefjes in de ring en we moesten strijden voor de mooiste jeugdteef onder ons.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Op het einde van de keuring ging het eigenlijk nog maar tussen twee van ons, Hana en ik en Hana werd eerste. Even later moest Hana terug in de ring voor beste teef van het ras en dat werd ze en omdat zij dat werd moest ik terug met het vrouwtje en weer stonden we naast elkaar bij de bordjes 1 en 2. Wij gingen dus uiteindelijk de ring uit met het reserve cac voor een kampioenstitel. Mijn keurverslag luide; Nice type, very nice head & expression, well set ears, nice dark eyes, good body, well set tail, well angulated, should be higher on the legs, good moves. En ik moet zeggen met zo’n keurverslag ben ik erg blij. Alles bij elkaar heb ik nu een halve punt voor een kampioenstitel, dus nog drie en half te gaan en dan……, maar we zien wel of dat ooit gaat lukken, maar deze punten nemen ze me niet meer af. Ook de reuen onder ons deden het goed, Otsu (het vriendje van mama Rontu) is vandaag Nederlands kampioen geworden, dit nadat hij beste reu van het ras werd en mijn papa Miyagi werd net als mij tweede maar dan van alle reuen.

Nu ga ik lekker slapen, want zo’n dagje uit naar een show is erg vermoeiend al hoef ik bijna niks te doen. Weltrusten!!

3 gedachten over “Miyuki goes Goes!

  1. Hoi Knappe Miyuki,
    Gefeliciteerd met het behaalde resultaat enne voor mij is het niet Miyuki goes Goes maar is het miyuki goes GOOD!!!!!!!

    Dikke knuffel van je vriendje Ziggy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.