Z’n gangetje.

Denk niet dat we op vakantie zijn, er is ook niemand ziek (o ja wel, het baasje heeft last van zijn schouder en nek, dus is thuis van zijn werk), alles gaat hier gewoon zo z’n gangetje. Vrouwtje heeft de afgelopen week meer moeten werken, omdat ze op haar werk een verbouwing hebben mee gemaakt en daarna natuurlijk weer de opening. Ook is vrouwtje soms nog met vepperren bezig en we moeten zeggen het word echt wel mooi. Ook heeft ze al twee nieuwe hondenzakken gekocht en ik (Keiko) vond ze super. Toen vrouwtje er mee thuis kwam mog ik gelijk proefliggen en ik vertelde gelijk maar tegen Rontu en Miyuki dat ze van mijn zijn en dat ze zeer zeker nietkapot gemaakt mogen worden.

Photobucket - Video and Image Hosting

Maar verlopig liggen we nog even op de oude hondenzakken, want die bevallen ons ook nog goed. Vanmorgen deden we toen we gegeten habben de zakken z’n drietjes delen en dat vond het vrouwje een leuk moment, ze hoopt dan ook dat we dit straks ook op onze nieuwe hondenzakken doen. Toen we klaar waren met luieren was het tijd voor mij (Miyuki) om naar school te gaan. Samen met het vrouwtje ging ik op pad en ik moet zeggen (al zeg ik het zelf) het ging goed op school. Nu liggen wij met onze pootjes in de knoop, want één van onze mensenvriendinnetjes is aan het zwemmen voor haar zwemdiploma B. Straks gaan we met z’n alle naar opa en oma toe, want opa viert zijn verjaardag en we gaan hem dan ook maar een pootje geven. Daar maken we het niet al te laat, want morgen moet ik (Miyuki) me weer van de goede kant laten zien op de hondenshow in Utrecht.

4 gedachten over “Z’n gangetje.

  1. Allereerst: GEFELICITEERD MET OPA!
    Gelukkig heeft Quinty haar zwemdiploma gehaald dankzij jullie “pootjes-draaien” Super bedankt hiervoor!
    Veel succes en plezier morgen!
    Groetjes……

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.