Reserve CAC.

Vandaag voor mij een rare dag. Ik ben namelijk een hele dag zonder tante Keiko of mama Rontu weg geweest. Samen met het vrouwtje was ik al vroeg weggereden om naar Utrecht te gaan, daar was namelijk een hondenshow waarvoor het vrouwtje mij had ingeschreven.Pict5323a_1

Vrouwtje had gisteren dan ook nog zoiets (ja, nog net voor we naar opa z’n feestje gingen) van ik zal dat mormel nog even wassen. Ik was nog nooit in bad geweest en wist dan ook niet wat me gebeurde. Ik had baasje en vrouwtje al wel vaker in het bad zien zitten, maar wist niet dat wij hondjes daar ook wel eens in moesten. Wat baasje en vrouwtje vreemd vonden was dit ik heel stil was, terwijl ik altijd alles met veel lawaai doe. Maar ik moet zeggen, ik vond dat badderen heerlijk! Hopelijk heeft het ook zin.

Nou verder naar de show van vandaag. Toen wij er aankwamen waren Ilone (met Mitzi), Leni (met Otsu) er al. Ook waren er voor ons nog vreemde die bij het clubje hoorde en dat waren Jasper (met Deiji en haar vrouwtje). Even later kwam Ine ook nog, zij had alleen haar hondjes thuis gelaten. Na een hele poos te hebben gewacht was het dan eindelijk tijd om naar de ring te gaan. Leni met Otsu waren als eerste aan de beurt en later bleek dat Otsu de beste van het ras was. Dsc00048a

Daarna was het de beurt aan ons, jaja de rest ging tegelijk de ring in en we waren nog de enige ook dus we zouden vanzelf 1, 2 en 3 worden. Hier sta ik heel netjes voor de keurmeester, zodat hij precies kan zien wat voor mooie Shiba ik ben. Hij heeft mij ook nog helemaal betast om te voelen of mijn botjes enzo ook goed zijn. Hij heeft dan ook over mij laten opschrijven; 10,5 maanden rood teefje. Goed Urajiro. In hoofd super vrouwlijk, rastypisch, waardoor de goed aangezette maar wat grote oren opvallen. Goede voorborst, zou iets meer borstdiepte mogen hebben. Goede ribwelving. Goede hals/rugbelijning, staartaanzet en dracht. Passend bone. Goed gehoekt voor en achter. Zag voeten graag iets krachtiger. Compleet scharend gebit. Gaat vlot. Dit had als resultaat dat ik een Uitmuntend kreeg en als tweede geplaatst werd (of zou dit toch door het badavontuur van gisteren komen). Ilone met Mitzi werd eerste en Jasper met Deiji werd derde. Even later bleek dat Mitzi en ik de enige Shiba teefjes waren met een U-tje en hoefde dan ook niet te lopen voor het CAC en reserve CAC.

Photobucket - Video and Image Hosting

We hebben nog met z’n alle naar Leni en Otsu in de erering gekeken voordat we ieder weer naar ons eigen huis reden, alleen is dit een beetje zonde van onze tijd geweest, want ze konden gelijk weer de erering verlaten. Thuis aangekomen waren tante Keiko en mama Rontu erg blij om mij te zien, maar op het vrouwtje waren ze een beetje kwaad, want ze hadden ook graag mee naar de show gegaan. Wat we nog wel hebben gedaan is samen spelen met mij nieuwe speeltje wat ik gekregen heb van het vrouwtje, omdat ik zo goed mijn best had gedaan.

3 gedachten over “Reserve CAC.

  1. Nogmaals gefeliciteerd Miyuki, het goed echt goed.
    En het was zeker een gezellig dagje.
    Tot de volgende keer maar weer,

    Groetjes Ine en de jongens.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.