Buiten kijken.

Photobucket - Video and Image Hosting

Zo zit Miyuki er dus bij als ze buiten zit te kijken. Op haar zelf gesloopte armleuning zit ze heerlijk door het keukenraam te kijken in de hoop dat ze iets ziet. Wat niet mee zal vallen. Regelmaitig vallen haar oogleden naar beneden en er komt als het donker is nou ook niet echt vaak wat door de straat heen. Hoe lang zou ze dit volhouden?

9 gedachten over “Buiten kijken.

 1. Hoi Patricia, ik volg altijd jullie avonturen, en dus ook alle streken van Miyuki, haha, en mij was dus de laatste tijd ook al eens door t hoofd geschoten dat Kimi me aan iemand deed denken… aan de grootste ondeugd in Shiba-web-log-land…Dat wordt wat!!!
  Groetjes, Irma

 2. Hoelang ze het volhoudt weet ik niet, maar ik weet wel waarom ze het doet! Volgens mij schaamt ze zich voor de armleuning van de bank en zorgt ze ervoor dat niemand het ziet. Daarom gaat ze erop zitten en kijkt of er toch niemand door het raam gluurt! En volgens mij word je daar best moe van!!!!
  “Berouw komt na de zonden!”

  Groetjes……

 3. Hoi hoi vriendjes,

  Hier zijn wij ook weer het is even geleden maar vrouwtje heeft voor haar werk beurs moeten draaien en was `s avonds zo moe dat ze meteen in slaap viel. En toen is de PC nog in onderhoud geweest maar we are back in town. We hebben jullie verhalen gelezen maar er is weer veel gebeurd….volgens ons loopt er een muis bij jullie hoor want Miyuki doet zoiets toch niet………hihi
  Nog een paar weekjes en dan zien we elkaar weer we kunnen bijna niet wachten.

  Dikke knuf van ons en het vrouwtje.

 4. Hoi Miyuki, wat zit je er weer lekker bij.
  Zo’n lief hondje als jij die sloopt,ken het nog steeds niet geloven.
  Maar je zit lekker te genieten.

  Doei Ine,

 5. Hihi, wat zie jij er statig uit zo!!
  Het is weer even geleden dat wij hier waren maar Judith is erg druk met stage!!
  Wij proberen weer wat vaker langs te komen
  Woef van Bobbie + Veel Liefs van Judith

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.