De zak.

Een tijdje geleden heeft het vrouwtje gezegd dat er voor mij een nieuwe zak zou komen die ik dan helemaal voor mezelf mocht houden. Nou dat hebben Rontu en Miyuki vandaag geweten hoor.

Photobucket - Video and Image Hosting

Vrouwtje heeft zich aan haar woord gehouden en kwam afgelopen week ergens met de nieuwe zak naar beneden en die werd in de plaats gelegd van de andere zak die door een medebewoner gesloopt was (ik noem geen namen maar het is ook een soortgenoot). Heel de week vond ik het niet erg dat Rontu of Miyuki er op ging liggen, maar vanaf vandaag is dat niet meer het geval. Die twee lagen er namelijk ondertussen meer op dan ik en dat is nou net niet de bedoeling. Dus iedere keer dat één van hun in de buurt kwam bij mij terwijl ik lekker lag te liggen ben ik gaan grommen, want dit is mijn zak en die word zeker niet gesloopt.

Vrouwtje is wel lief geweest hoor, ze heeft voor Rontu en Miyuki precies zo’n zelfde zak gekocht dus hebben ze ook zo”n lekker ligzak, want dat is het zeker

1 gedachte op “De zak.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.