Gewoon gewoon.

Vandaag was het weer een gewone zaterdag. Eerst met die kleine Miyuki naar school wat op het moment best leuk is. We doen namelijk aan carpoolen (de ene week rijden wij en de andere week rijden we mee), we rijden samen met nog een hond en zijn baasje naar school en dat is natuurlijk best al spannend. Onderweg heeft Miyuki dan ook bijna de hele tijd op twee pootjes gestaan, dit omdat die andere hond geen rust vond bij ons in de auto. Op school gaat alles goed, teminste, Miyuki is een stuk trager met leren dan Keiko en Rontu maar dat mag de pret niet drukken.

Verder heb ik de middag lui doorgebracht, net als de hondjes trouwens. Ik heb een beetje achter de computer gezeten, een boekje gelezen, met de hondjes gespeeld en gekroeld. De hondjes zijn op hun beurt lekker lui op de bank gaan hangen, hebben met mij gespeeld en gekroeld. Gewoon gewoon kneuterig gedaan dus!

3 gedachten over “Gewoon gewoon.

  1. Net als ons wij hebben vandaag ook niet veel gedaan opa en oma zijn op de koffie geweest (jammie lekkere koekjes) en verder alleen gewandeld en geluierd.
    Onze site is trouwens onder behandeling en wordt geheel vernieuwd vandaar nu geen verhalen.

    Kneuter ze nog en tot zondag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.