Van alles wat.

Gisteren zijn wij nog lekker een rondje met het baasje en vrouwtje door het bos gelopen. Een klein rondje maar hoor, want vrouwtje voelt zichzelf al een paar dagen niet helemaal lekker. Ik (Keiko) hem me helemaal uitgeleefd en heb dat geweten ook, want toen we thuis kwamen mocht ik niet eens binnen. Maar na twee uur in gezelschap van Rontu en Miyuki in de achtertuin vond vrouwtje het toch wel zielig voor ons en mochten we eindelijk binnen, maar ik moest aan de riem en werd gelijk naar boven gebracht. Daar stond baasje al klaar om mij in bad te doen, want de smurrie uit de rioolbuis moest toch een keer van mijn velletje af. Nou is in bad gaan niet echt mijn hobby, maar ik heb me gedragen, want ik had Miyuki vorige week toch ook niet gehoord.

Vandaag is het weer maandag en dat betekend vrouwtje naar haar werk, baasje naar zijn werk en wij lekker lui thuis. vanavond gaan wij (Keiko en Rontu) met baasje naar school, want vrouwtje ziet het niet zitten om een rondje met één van ons te rennen, laat staan vier, vijf of zes. Maar wat vrouwtje wel aan het doen is is vanalles wast in een krat doen. Brokjes, snoepjes, kleren, handdoeken en foto’s zitten er al in. Ze is vanmiddag ook al met de auto weg geweest, er zitten nu andere banden om. Maar waar dit nou allemaal weer goed voor is, wij weten het niet. Of zou het toch zo zijn dat we ……, maar dat kan toch niet of toch.

3 gedachten over “Van alles wat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.