Luisterhond.

Eerder deze week hebben jullie van Keiko al vernomen dat wij op bankenjacht zijn geweest, nou gisteren werd de nood in eens nog groter. Miyuki de luisterhond heeft zondag ook opgevangen dat er misschien een andere bank gaat komen en dacht bij haar eigen wat Quinty en Moïse mogen kan ik toch ook! Dus met andere woorden als er een andere bank komt kan deze klein gemaakt worden. Keiko had ook al verteld dat ze dit ook met haar hondenzak, de poef en het kussentje uit de stoel had gedaan en nu was de bank dus aan de beurt.

Pict5287aGisterenmorgen had ik de hondjes uigelaten, eten gegeven en ze lagen zo lekker te slapen toen ik naar mijn werk ging dat ik ze lekker heb laten slapen. Wat schrok Remko toen hij uit bed kwam zeg, een grootte puinhoop in huis. Het rare aan dit is dat Miyuki heel vaak met Keiko en Rontu los loopt als ik even weg ben en 99 van de 100 keer doet ze niks maar net die 1ne keer, ja dan kan je je lol op.

Nou hebben we gisterenmiddag dus maar de woonboulevard bezocht en zijn op veel banken neergeploft. De bank moet hondbestendig zijn, lekker zitten, lekker liggen en Keiko zei dat ze er toch echt nog onder moest kunnnen liggen. Na een vermoeiende avond op de hondenschool hebben we nog één nachtje over de bank gedroomt  en vandaag hebben we de bank gekocht, alleen helaas de wens van Keiko gaat niet in vervulling, ze kan er echt niet meer onder kruipen. Maar we maken het goed met haar, ze krijgt een nieuwe hondenzak, waar Miyuki vanaf moet blijven.

9 gedachten over “Luisterhond.

 1. Goeie deal!!!!
  Het slopen van banken lijkt mij ook erg leuk en dan ben ik nog niet eens een hond! Hopelijk blijven ze van de nieuwe af!!
  Ik moet nog stof kopen voor de badkamer, enig idee voor de kleur, welke kleur is jullie nieuwe bank???

 2. Fijn een nieuwe bank. DAt wordt weer leve de bench voor Miyuki als jullie weg zijn.
  Ik denk dat Ine het ook wel prettig vindt om dit te lezen van de bank, weet ze in ieder geval dat ze niet de enigste is met een Shiba die van slopen houdt. HAHAHAHA

  Doei, Ilone

 3. Hé, wat gebeurt daar allemaal bij jullie in huis, Etsu ligt helemaal in een deuk die zei al van, zie je nou ben toch niet de enigste shiba die sloopt.
  Maar nu doen we het niet meer en als ik vervelend ben ga ik de bench in.
  Maar een nieuwe bank is ook wel leuk.

  Doeiii Ine,Etsu en Gomes.

 4. Ow nee,de bank is helemaal gesloopt…
  Ik hoop dat de luisterhond ook echt gaat luisteren als jullie nieuwe bank er is, haha. Ik heb Enji nog in de bench, zou het nog niet aandurven om hem los te laten als we er niet zijn.
  Gelukkig hebben we nu nieuwe plinten, want er zijn heel wat losse plakplintjes door heen gegaan, haha.

  Groetjes Sharon en Enji

 5. Jeetje die bank ziet er niet meer uit. Als ik een extra sloper nodig heb voor onze bank dan zal ik Miyuki eens vragen of die Thijs en Arno wil komen helpen. Zij doen namelijk ook geregeld pogingen om onze bank te slopen. Maar vooralsnog staat de bank nog als een huis.
  Veel plezier met de nieuwe bank,en als de oude nog verder gesloopt moet worden, willen Thijs en Arno wel even komen helpen. Groetjes,

  Etienne.

 6. Ahhhhhhhh, wat een ondeugd!! Mika is wat dat betreft een voorbeeldig hondje, maar ik vrees nu al voor onze ondeugd Kimi…. Ben benieuwd naar de nieuwe bank!

  Groetjes, Irma

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.