Plekje weg.

20041106_001a_1Normaal is dit mijn plekje, maar zo te horen dat is binnenkort afgelopen. Baasje en vrouwtje zijn namelijk vanmorgen op bankenjacht geweest. Dit komt omdat Miyuki de poef, mijn hondenzak en het kussentje heeft klein gemaakt. Ook omdat deze bank er al acht ruim acht jaar staat en de kleurtjes op de deur en raam passen ook niet meer echt.

Ik ben het er eigenlijk niet mee eens als ik straks dit plekje kwijt ben, want ik ben toch echt aan dit plekje gehecht. In de zomer is het er lekker koel, er komt namelijk helemaal geen zon. In de winter is het er heerlijk omdat er verwarmingsbuizen door de vloer lopen en dat is natuurlijk lekker warm. Wil ik een keer echt rust hebben dan ga ik er ook liggen, want Rontu en miyuki vinden het er maar niks, de angsthondjes, het is er zeker te donker.

Verder hebben wij een rustig weekend gehad en nu zijn wij aan een heuze vrouwenavond bezig. Nee, deze keer komt de kapper niet en ook Nancy is er niet, maar baasje is naar een concert met zijn broertje en wij zijn dus lekker met het vrouwtje alleen thuis.

6 gedachten over “Plekje weg.

  1. Ik weet hoe zeer je aan DAT plekje gehecht bent. Misschien vragen aan het baasje en vrouwtje of ze er een beetje rekening mee kunnen houden bij de aanschaf van de nieuwe bank. Ik zal snel weer eens komen kijken, volgens mij is jullie beneden verdieping toetal veranderd!!
    Tot snel…….

  2. En waar was baasje naar toe (welk concert van wie) en vrouwtje was aan het uitrusten van een drukke werk week??? Mooie winkel trouwens

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.