Druk weekend.

Ja ja, het is gelukt, na een druk weekend hebben nu niet alleen de muren maar ook het plafond een ander kleurtje gekregen en is de keuken en de huiskamer ook weer aan kant. Alles is gepoetst en gedweild en wij kunnen nu weer lekker op de bank en zak liggen. Het stoeltje is namelijk niet meer geliefd, want het kussen wat daar in lag is geen kussen meer en is in de kliko beland. Dit komt omdat ik (Miyuki)er wel honderde stukjes van heb gemaakt toen het vrouwtje even verf was kopen.

Verder zijn we (Rontu en Miyuki) vandaag nog even met ons mensenneefje Mauro naar de kermis geweest, ik (Keiko) had eigenlijk ook zin om mee te gaan, maar baasje en vrouwtje zeiden dat ik het toch niet leuk zou vinden. Nou toen ze weer thuis kwamen vond ik het wel leuk hoor, want wat waren die 4 nat geregend en ik was lekker droog, waffwwwwaaaaaffffwaf!!

3 gedachten over “Druk weekend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.