Maandag.

Vandaag was het weer maandag en dat betekent dat er weer gewerkt moet worden. Vrouwtje ging vroeg haar bed uit, maar baasje bleef maar in zijn bedje liggen, sterker nog hij ging niet werken en ging na ons uit te hebben gelaten weer naar zijn bedje toe en wij mochten alledrie mee. Joepie!!!! Verder hebben we dus een heerlijk lui dagje gehad, maar dat mag ook weer wel eens. Ook school was er vanavond niet bij, dus het was een maandag zoals er niet veel zijn hier in huis. een dagje niksen, heerlijk!!!

4 gedachten over “Maandag.

  1. Fijn he dat Patricia erbij meld dat ik met diarree en overgeven lekker thuis ben gebleven om te luieren 🙁

    Ik heb zelfs niet achter de PC gezeten, wat ik normaal wel doe als ik ziek thuis ben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.