Dierendag.

Vrouwtje had op deze dierendag wel een hele grootte verrassing voor ons, ze kwam voor haar doen namelijk al erg vroeg thuis van haar werk en heeft lekker heel de dag met ons op de bank of in bed gelegen. Dus over aandacht en een kroelbeurt hadden we vandaag niks te klagen. Op de momenten dat we niet gekroeld werden door het vrouwtje was ze in het kleinste kamertje van het huis te vinden. Vrouwtje loopt dan ook heel de tijd tegen ons te zeggen dat baasje de boosdoener is, want hij was begin van de week ook regelmatig in dat kleinste kamertje te vinden. Maar wij bedanken het baasje hartelijk voor al de aandacht die hij ons vandaag gegeven heeft, want hij heeft er dus voor gezorgd dat het vrouwtje vroeg thuis kwam. Doordat het vrouwtje zo heerlijk met ons lag te kroelen is ze helemaal vergeten naar de school voor knappe hondjes (daar word ringtraining gegeven) te bellen dat we niet zouden komen, want als je vroeg van je werk weg gaat dan kun je niet naar de hondenschool toe.

Voor ons volkgend jaar weer zo’n dierendag, want wij vonden het super! Vrouwtje vond het wat minder, maar ja, het was toch dierendag!!!!

3 gedachten over “Dierendag.

  1. Was ik gisteren op ringtraining waren julle er niet, nou mooi hoor.
    Maar wel vervelend voor het vrouwtje, maar het komt allemaal wel goed met haar hoor.
    Beterschap voor jullie vrouwtje,

    doei Ine en de jongens,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.