Vepperren.

Het vrouwtje is vanaf gisteren aan het tijfelen tussen een vrouwenweekendje in Duitsland of gewoon lekker thuis blijven. Gisteren zijn we niet vertrokken en nu zijn wij nog gewoon thuis. Nou gewoon is het ook niet, want heel de bendenverdieping staat op zijn kop en het vrouwtje barst van het werk. Wij mochten vanmiddag niet binnen komen en als we dat wel deden dan kregen we te horen dat wegens spatgevaar de kans groot was dat onze haartjes een andere kleur zouden kunnen krijgen. Pict5239a_2

Even voor de duidelijkheid vrouwtje roept heel de dag dat ze aan het vepperen is, maar baasje noemt het verven. De muren in de keuken en de huiskamer hebben ondertussen een ander kleurtje gekregen en omdat vrouwtje niet zonder te spetteren kan had ze alles afgeplakt met plakband. Ik (Keiko) heb haar op een gegeven moment maar geholpen met dat plakband er weer af te halen en kijke een wat voor rotzooi dat was.

Morgen is het plafond aan de beurt om een ander kleurtje te krijgen, dus moeten wij waarschijnlijk weer buiten blijven in verband met spetter gevaar!

6 gedachten over “Vepperren.

  1. Goed zo hoor Keiko, dat je even geholpen hebt, anders komt er niks van terecht daar bij jullie.
    Als ze jouw toch niet hadden.
    Maar het knapt weer leuk op zeker.

    Doei Ine en de jongens.

  2. Lief van je Keiko, dat je het vrouwtje zo goed helpt! En je hebt er zelfs zo’n keurig stapeltje van gemaakt…pas maar op dat Miyuki het niet ziet, anders gaat ze er vast heel hard doorheen rennen, hahah.,

    Groetjes, Irma

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.