Raar.

Het vrouwtje kwam vandaag wel erg laat thuis van haar werk, maar dat kwam omdat ze al boodschappen had gedaan en ook nog ergens had staan kletsen met twee meisjes die bij haar werken. Pict1949a Maar die meisjes wilde ons ook wel weer eens zien en kwamen dan ook mee naar ons. Ze hebben ons ook nog samen met het vrouwtje uitgelaten en bleven nog wat drinken, gezellig hoor! Pict1944a

Maar wat wel raar is is dat die meisjes helemaal niet gewend zijn om met hondjes om te gaan en er eigenlijk ook wel erg bang van zijn. Maar van ons niet en dat is dan toch wel erg raar, maar ja, wij zijn ook zo lief!!!!! Toch hadden we die meisjes al een keertje gezien, kijk maar, want hier waren ze op kraambezoek bijRontu en haar puppy’s.

Vanavond was het geen ringtraining voor één van ons en dat heeft die gene aan het vrouwtje te danken. Die durfde namelijk nog niet zo lang in de auto te zitten zonder dat ze naar de wc. kon. Maar gelukkig gaat het na een week eindelijk de goede kant op met haar wc. bezoekjes en is ze vanancht er maar één keer uit haar bedje geweest. Of zou ze medelijden met ons hebben gehad?

3 gedachten over “Raar.

  1. Wel gezellig ik denk ook maar eens bij jullie spontaan in de straat kom rijden misschien mag ik ook mee homdjes uitlaten ik ben tenslotte ook een oud collega (knipoog)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.