Wat ben ik geschrokken.

Vanavond was het weer eens vrouwenavond en dat betekend dat bij alle damens (bij baasje ook hoor) in huis hun haartjes gedaan worden. Eerst ging de bel en teon de voordeur open ging stapte Nancy binnen, een super onthaal en een kroelbeurt dat is wat wij haar gegeven hebben. Daarna stapte de kapper binnen, ook daar hebben we mee gekroeld. Maar na een uurtje schrok ik (Rontu) wel heel erg en vond dat ik mijn stem moest laten horen. Er was namelijk ineens wel een hele vreemde dame bij ons in huis, ze had zelfs een hoofddoek op en dat heb ik in huis nog noit gezien. Wij (Keiko en Miyuki) werden wakker van Rontu en vonden het ook wel vreemd dus lieten wij ook van ons horen. Even later bleek het gewoon Nancy te zijn en zijn we allemaal weer lekker gaan slapen. Nu iedereen weg is kruipen we gelijk ons huisje in om echt te gaan slapen, weltrusten.

We hopen trouwens dat het vrouwtje niet weer heel de nacht door naar de badkamer moet, want wij worden dat iedere keer wakker en als we dan weer net slapen gaat ze weer naar de badkamer. Vrouwtje lekker slapen dus en laat ons ook van onze nachtrust genieten.

1 gedachte op “Wat ben ik geschrokken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.