Wie o wie???

Na een ochtendje te hebben gewerkt ben ik net eerst even lekker met de hondjes het bos in geweest, niet dat dat iets nieuws is voor ons, maar het blijft een feest.

Thuis gekomen vonden Rontu en Miyuki dat ze eens moesten kijken wie de grootste mond had. Er was dan ook een hoop gegil achterbuiten, want bij die twee kan de mond niet zo ver open zonder er een hoop geluid uit te laten komen.

Photobucket - Video and Image Hosting

Nog net op tijd had ik het fototoestel te pakken, want ze waren zo klaar met passen en meten. Met als resultaat Rontu heeft de grootste mond, maar bij Miyuki komt er het meeste geluid uit.Pict5228aKeiko stond heel de tijd vanachter een boske te kijken hoe dit ging aflopen. Maar nadat die twee wisten wie er gewonnen had zijn ze met z’n drie’tjes gaan "spelen".

Dit alles is op het moment de rangorde bepalen tussen hun en zijn daar nu nog druk mee bezig. Dit geeft niks hoor, want vanavond hoeven Keikoen Rontu niet naar school (de leraar is weer eens naar Zwitserland), dus kunnen dan lekker uitrusten. Keiko staat nog steeds boven aan, maar Rontu moet voor haar plaatsje gaan vrezen, want Miyuki ligt aardig op de loer om haar plaats in te nemen.

8 gedachten over “Wie o wie???

  1. Wel eerlijk verdeeld! De een letterlijk een grote mond, de ander figuurlijk. Maar wie gaat er nu het meeste bereiken? Morgen kom ik het eens bekijken. Tot dan!
    Liefs….

  2. WOUW zeg wij zouden net als Keiko ook verstoppen. Maar mama Rontu laat je niet uit het veld slaan door je dochter hoor (ze is en blijft een lieverd) Wel mooi om te zien enne het geluid kunnen we er toch wel bij denken.

    Dikke knuf Simba en Ziggy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.