Weer alleen.

Vandaag was het weer zover, baasje werken, vrouwtje werken en Rontu en Miyuki boven in het huisje. Ik heb toen het vrouwtje thuis kwam even laten zien hoe ik mijn ochtend door kom als ik alleen beneden ben.

Photobucket - Video and Image Hosting

Ik lig dan lekker heel de morgen lui op de bank, maar dan wel op de plaats waar ik alles in de gaten kan houden. Als ik buiten iets hoor dan hoef ik alleen maar te gaan staan en kan gelijk door het keukenraam kijken. Verder doen we het hier in huis nog erg rustig aan, luieren is toch wel het belangrijkste wat we doen. We spelen wel hoor, maar na een kwartiertje met z’n alle te hebben gespeeld vallen we spontaan weer neer en gaan verder met luieren.

Wat mijn oortjes nog hebben opgevangen deze week is dat er twee ontmoetingen gepland worden. Één ontmoeting met al onze vakantievriendjes en vriendinnetjes en hun baasjes, maar ook één om al de puppy’s van Rontu binnenkort een keertje allemaal bij elkaar te zien. Vrouwtje gaat dan kijken of we ze allemaal tegelijk op de foto krijgen, dit zou leuk zijn voor als ze één jaar zijn.

4 gedachten over “Weer alleen.

  1. Lijkt me inderdaad een bijzonder leuk moment. Al de broertjes en zusjes op een foto. Die willen wij dan natuurlijk wel zien!!!

    Wat een mooie foto trouwens van jou, Keiko!!
    Liefs….

  2. Lekker hé Keiko,zo alng uit op de bank,maar dan toch nog waaks genoeg!
    En ja,we hebben een datum gepland,gezellig,het is dan ook wel weer tijd om elkaar tezien,vinden jullie ook niet?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.