Even spelen.

Jaja eindelijk, de hondjes komen weer een beetje tot leven. Vanmiddag hebben ze nog een keertje lekker in het zonnetje gelegen (ik trouwens ook nog). Aan Miyuki kon ik al merken dat het feest vanavond los zo breken.Pict4834a Ze begon namelijk weer heel de speelgoedbak leeg te halen en ondertussen was ze ook nog aan het proberen of ze op haar eigen achterpootje kon kluiven. Nou dat kon ze dus!!

Maar dan daarnet (ja, het is misschien al twee graadjes afgekoeld), het echte feest brak los. Rennend en vrligend gingen ze met z´n drie´tjes door de achtertuin en even later vlogen ze ook door de huiskamer heen. Lang leve het weer, maar van mij mag het nog wel even zo zomers blijven, want dan zijn de hondjes niet zo fanatiek.

Maar gelukkig zit er weer leven in de hondjes en spelen ze even. Het ziet er dan ook naar uit dat ze weer in hun gewone ritme komen en ook niet maar zo veel aan hun vriendjes en vriendinnetjes denken.

Ach wat hou ik toch van die "racehondjes"!

2 gedachten over “Even spelen.

  1. Wij zijn blij te horen dat de racekippen weer terug zijn. Hopelijk vergeten ze hun vakantievriendjes niet helemaal haha.
    Ook bij ons wordt het alweer een beetje normaal.

    Dikke knuf van ons.

    O ja Miyuki let je wel op dat je niet je hele poot opeet…..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.