Zoals altijd.

Vandaag was het na lange tijd weer een maandag zoals altijd voor ons.
Het vrouwtje vroeg haar bed uit, daar is eigenlijks niks aan veranderd geweest, maar nu moest ze gelijk aankleden en naar haar werk en ook baasje vertrok even later naar zijn werk.
Vanmiddag kwam het vrouwtje weer thuis en werden wij uitgelaten en nadat wij onze brokjes ophadden mochten wij lekker in de achtertuin spelen.

Vanavond mochten wij (Keiko en Rontu) weer naar school, wat was het daar warm zeg.
En wat er met één van de tunnel gebeurd was weten we niet maar we hadden er geen van beide geen zin meer in om er door heen te lopen nadat we dat een keer gedaan hadden.
Baasje en vrouwtje konden allerlei dingen (zoals snoepjes en een balletje) verzinnen maar wij gingen er niet door hoor, bekijk het maar, dachten wij.

Ik (Miyuki) mocht niet mee bnaar school en dat hebben de buren geweten, vrouwtje was vergeten het raam dicht te doen en het rolluik stond ook op kiertjes open, dus de buren konden van mijn vrolijke bui mee genieten.
Ik heb al de liedjes die ik ooit gehoord heb gezongen en ben benieuwd of de buren het mooi vonden, ach dat hoor ik nog wel een keertje als we ze op straat zien.
Na een tijdje toch maar een dutje te hebben gedaan op het kleedje van Keiko (die van mij had ik wel erg nat gemaakt dus heb ik de haren uit haar huisje gehaald) kwam vrouwtje me wakker maken.
Baasje stond al klaar om me uit te laten en mag ik weer verder gaan slapen, we hebben ondertussen alle drie een schoon huisje gekregen van het vrouwtje dus dat slapen zal wel gaan lukken.
Weltrusten dus!

2 gedachten over “Zoals altijd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.