Tandjes.

Eergisteren hebben jullie kunnen lezen dat de keurmeester gezien had dat ik een compleet gebit heb en nu denken jullie waar blijft de uitslag van de poll dan.
Nou hier is hij;

Een tijdje geleden vertelde vrouwtje dat ze van mij nog geen andje of zo gevonden had, maar een dag later had ze er twee.
Dit heeft ze nog even geheim gehouden, want anders was er al een deel van de uitslag bekend.
De dag daarna had ze er weer twee te pakken, dus het schoot ineens erg op.
Vier tandjes in twee dagen tijd verzameld op naar de rest dat het vrouwtje, maar daar had ze het mis en er volgde geen één tand meer.
Dus van mij heeft ze vier tandjes gevonden en bewaard.
Van mama Ronu heeft ze meer tandjes gevonden toen die aan het wisselen was en tante Keiko die wint weer, want van haar zijn de meeste tandjes gevonden tijdens het wisselen.

4 gedachten over “Tandjes.

  1. Mijn vrouwtje had er maar 2 gevonden!! Ik at ze meestal gelijk op!!! Eénthe had ze zelfs uit mn mond geslagen!! Hihi, per ongeluk hoor, want mn hoektandje zat al héél los, en toen waren we aan t spelen en opeens…poef, zo mn tandje door de lucht! 😉 😛

  2. Wij hebben nooit een tandje gevonden van Djarno en Shinto,gek he!?
    Heey,je moet ze onder je kusse leggen,dan komt de tandenfee en die legt je snachts dan wat lekkers onder je kussen.
    Probeer het maar. 😀 😀

  3. Wat fijn dat er toch nog tandjes zijn gevonden. Vraag maar niet waar mijn allereerste tand is gebleven. Ben er maar zuinig op! 😉

  4. Quinty; ik weet dat jij je eerste tandje ook kwijt bent geraakt, papa had hem vast en zeker over het hoofd gezien toen hij de vaatwasser aan ging zetten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.