Super goed.

Vanmorgen heeft Remko eerst een lange wandeling met de hondjes gelopen, want rond de klok van tien uur moesten wij (Remko en ik) de auto in om naar het ziekenhuis in Rotterdam te gaan.
Ik zou namelijk de uitslag krijgen van de Laparoscopie en ik moet zeggen Remko en ik waren erg gespannen en gingen uit van het ergste, dan kon het altijd alleen maar mee vallen.

Om twaalf uur werden we eindelijk door de arts binnen geroepen en tien minuten later stonden we al weer buiten met super goed nieuws.
Ik mag terug naar Breda om daar verder onder behandeling te blijven en ik moet doorgaan met leven zoals ik de laatste jaren heb gedaan.
Mijn lever heeft inderdaad littekenweefsel om zich heen is waardoor hij verschrompeld is en daardoor dus erg klein zodat er nooit meer een leverpunctie gedaan kan worden maar er een laparoscopie gedaan moet worden.
Maar het beste nieuws is dat hij zijn werk nog goed doet als ik trouw mijn medicijnen slik en naar mijn lichaam luister.

Thuis gekomen stond Keiko ons al weer op te wachten met een kwispelend staartje.
Remko en ik denken er trouwens serieus over na om haar naam te veranderen in Houdini, want ook nu was ze weer uit haar bench ontsnapt.
De zon was waar we vanmiddag nog het meest van hebben genoten met het goede nieuws dat nog door ons hoofd heen ging.
Vanavond hebben we het goede nieuws gevierd door uit eten te gaan en deze keer eens lekker zonder hondjes, de ringtraining van de hondjes heb ik daar voor zelfs af gezegd en dat is iets wat niet vaak gebeurd.

Net zijn Remko en ik samen met Houdini (Keiko was namelijk weer onsnapt toen wij uit eten waren), Rontu en Miyuki nog een stukje gaan wandelen.
Het was nog heerlijk weer om een grootte blok te lopen, dus de hondjes hadden mazzel.
Onderweg nog wat oefeningen gedaan, zoals “zit en blijf”, “komen op bevel” en “volgen”.
En nu gaan de hondjes hun huisje in en Remko en ik duiken ons bedje in, weltrusten dus.

14 gedachten over “Super goed.

 1. Wauw….Ik ben er ook gewoon helemaal blij van.Gelukkig terug naar Breda.
  Kan me helemaal voorstellen hoe jullie van deze dag genoten hebben, en jullie hebben nog maar gelijk ook! Ik zou zeggen gefeliciteerd met dit geweldige nieuws en hou het zo nog maar heel lang vast!
  Liefs…. πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€

 2. ook van deze kant gefeliciteerd wat een geweldig nieuws er kan weer lekker geslapen worden in huize van ginneken nou slaap ze en zie je van de week wel bij de appie

 3. Goed nieuws en da’s mooi!

  Ennuh… volgende keer een slotje op de bench. Als hij dan nog weet te ontsnappen…..dan heb je goud in handen πŸ˜‰

 4. WOUW WOUW WOUW, Wat een geweldig nieuws zeg wij kunnen niet in woorden vertellen hoe blij wij zijn met dit nieuws. Het liefst zouden we nu in de auto stappen om jullie allemaal een dikke knuffel te geven….dus bij deze. Moge het voortaan altijd zo goed voor jullie blijven.

  Tot gauw en heel veel knuffels van ons drieen. πŸ˜› πŸ˜› πŸ˜› πŸ˜› πŸ˜›

 5. Patricia, nogmaals gefeliciteerd, ook wij zijn erg blij voor je, maar dat wist je al. Ja, die Keiko laat wel erg goed blijken dat ze de oudste is, dan hoef je toch ook niet meer in de bench, zij weet toch al wat wel en niet mag en dat wil ze graag aan die andere twee laten zien. Lekker puhhh !!!!! πŸ˜€ πŸ˜€

 6. Supper goed gedaan van jou Patricia. Je ziet het. Je mag de moet niet vlug verliezen. Nog vele groetjes en tot zondag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.