Bezig.

Ik heb het wel erg druk de laatste tijd.
Mijn bijnaam Houdini doe ik op het moment echt eer aan, want vanmorgen stond ik weer klaar achter de voordeur toen het vrouwtje thuis kwam.
Ik wist dat ze hulp kon gebruiken met de boodschappen achter uit de auto te halen en daarom was ik al vast naar beneden gekomen.
Ach, je bent er eens mee bezig.

Maar door al die uitbraakpogingen die niet bij een poging blijven word ik wel erg moe en moet dan voor de rest goed uitrusten.
En als dat dan toch moet dan maar gelijk het aangename met het onaangename combineren.

Ik ga dan lekker in de zon liggen en hoop dat mijn buikje ooit nog eens bruin wordt.Ik ga bijna de moed opgeven hoor, want na vier zomers is het me nog steeds niet gelukt.Dit is dan ook de laatste zomer dat ik het probeer en als het niet lukt dan moet ik iets anders gaan verzinnen.Maar dat gaat me wel lukken, want ik heb tenslotte toch ook zelf bedacht hoe het deurtje van mijn huisje open moet.

8 gedachten over “Bezig.

  1. Hoi Keiko, ik hoop dat het jouw wel lukt je buikje bruinen, bij mijn lukt het niet, ben al meer als 10 jar bezig zonder resultaat.
    Gewoon pech hebben denk ik.

    Doei Gomes 😉

  2. Wat lig je er weer heerlijk bij! Welterusten voor straks, waar ga je vannacht slapen? De zitzak, de bank, onder de bank of misschien zelfs het bed van baasje en vrouwtje. 😉 😉 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.