Wat jullie doen.

Wat ik gisteren en vandaag voornamelijk gedaan heb, nou wat jullie doen met dit weer, niks dus.
Ik kom pas tegen de avond tot leven en dan moet ik toch echt nog al mijn energie kwijt.

Vanmorgen was ik op school dan ook niet vooruit te branden en lag prinsesheerlijk lui te zijn terwijl ik eigenlijk erg mijn best moest doen.
De reden daarvoor is dat er voor volgende week een klein proefje gepland staat om te kijken hoe goed we allemaal al kunnen luisteren.
Maar net heb ik weer heel de tuin verbouwd samen met mama Rontu en tante Keiko door allemaal rondjes te rennen en ik moet zeggen mijn energie is ver verdwenen.
Vrouwtje is de tuin nu weer aan het opknappen, want hopelijk blijft het nog mooi weer.
Vrouwtje vind dat we er dan toch ook gezellig bij moeten liggen als we liggen te zonnen, want ook ik ben natuurlijk druk bezig om mijn buikje bruin te laten worden.

Morgen moet het ook mooi weer zijn, ik word dan voor het eerst gekeurd door een keurmeester.
De rasvereniging heeft namelijk een jonge hondendag georganiseerd en als het weer mee zit kunnen we die dag lekker buiten door brengen.
Vrouwtje zegt dat het niet veel voorstelt maar dat ik zo moet beginnen, want dan vind ik straks de echte shows ook niet meer zo spannend.

4 gedachten over “Wat jullie doen.

  1. Dat komt wel goed in de toekomst met die shows. Je bent een prachtexemplaar Shiba. Heel veel plezier morgen op de show, en vergeet niet dat het moederdag is morgen, Miyuki! šŸ˜‰

  2. @Miyuki. Ja, ik snap dat het voor jou de eerste keer is, maar met moederdag ben je extra lief voor je mama. Dat kan met een cadeautje, maar ook met een ontbijtje (lekker botje) of gewoon door extra lief te zijn. In jouw geval is die mama Rontu, dus succes ermee vandaag! šŸ˜‰ šŸ˜€

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.