Ravotten!

Wat zie ik af zeg!
Miyuki moet heel de dag door mij hebben en Keiko ligt dan maar te lachen en denkt bij haar zelf, zo nu word je eens goed terug gepakt vooral die tijd dat je mij lastig hebt gevallen.
Het vrouwtje heeft een paar foto’s gemaakt toen Miyuki weer eens bezig was.

Lig ik lekker een dutje te doen op de bank, plof en daar is Miyuki weer en ik ben klaar wakker.Miyuki zelf noemt dit ravotten, maar ik noem het gewoon etteren.Moet je zien ze bijt gewoon in mijn poot en dan vind ze het gek dat ik iets terug doe, nou ik niet.Maar het enigste dat ze dan doet is haar mond open trekken om te blaffen en te grommen.Ik zal haar toch maar eens manieren gaan leren en als het mij niet lukt ga ik hulp inroepen van Keiko, want die krijgt iedere hond duidelijk gemaakt wat ze bedoeld, dus bij Miyuki zal dat dan ook wel lukken.

5 gedachten over “Ravotten!

  1. Moeder en dochter hebben ruzie mocht Miyuki zeker geen melk meer drinken bij mama. en toen dacht Miyuki dan pak ik toch je poot.

    Heerlijk om te zien

  2. Waar is hier het respect gebleven voor die goede moeder! 😀 😉
    Veel plezier met z’n allen en als je geen zin hebt om te spelen, dan mag je dat gerust duidelijk maken.

  3. wat een prachtige honden,we zijn zelf sinds 5 weken in het bezit van ook een prachtige shiba hij is nu 4,5 maand en we zijn helemaal verkocht aan dit geweldige ras.Nu worden ze niet erg groot maar wij zien die van ons niet groeien gaat dit langzaam omdat ze niet groot worden?We gaan nog even verder kijken op de site.Groetjes Fam.Vink

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.