Een inbreker!

Ik (Obi) was van de week al speelgoedbak aan het bewaken en dat is zo te zien maar goed ook.
Nu was Rontu weer op dreef en was dan ook de inbreker in mijn (Nagai) huisje.

Maar ik (Obi) kan bij de beveiliging, want in mijn huisje is de inbreker niet geweest hoor, nee ik ben gewoon in de deur gaan staan en heb mijn tandjes laten zien en mijn stembanden gesmeerd.
Nou die Rontu zag ik dan ook niet meer terug bij mijn huisje en toen kon ik pas weer op mijn gemak gaan eten (ik had nog wat bewaard voor als ik echt honger zo hebben).

Verder willen wij de oma van Keiko en Rontu nog bedanken voor de geweldige zorgen van gisteren.
Ze heeft er voor gezord dat wij een plasje en po…e konden doen, dat we niet heel de ag in ons huisje hoefde te zitten en ook heeft ze voor mijn (Obi) extra vlees gezorgd, want als zij dat niet uit de vriezer had gehaald was het wel erg koud geweest als ik het moest eten.

En nu nog een raadsel van ons!
Over twee nachtjes dan ………….!
Wie weet het?

6 gedachten over “Een inbreker!

 1. Jippie wij weten het want, daigomi en etsu hebben ons verteld dat dan ons vrouwtje en baasje en wesley thuiskomen. Dus dat is voor ons toch ook weer een feestje, het is leuk om ergens anders te logeren maar ook weer fijn om naar huis te gaan dan is onze vakantie ook voorbij. 😛 🙂

 2. Yep, en wij gaan maandagavond misschien naar huis,dwz als we zin hebben (grapje).
  In iedergeval zal vrouwtje, baasje, en Wesley het knap koud krijgen met al die vorst in nederland.
  Groetjes, ook voor de 6 meiden. 😀

 3. Wat jullie zeggen is waar hoor, maar wergeten jullie ook niets?

  Voor de rets zullen wij blij zijn om onze roedel thuis weer kompleet te hebben, dan bedoelen we dus alle baasjes weer om ons heen en ook al de andere Shiba’s en de twee Rottweilers.

  Knuffels zovast aan al onze vriendjes en vriendinnetjes en tot thuis!

 4. Hallo leuke bende shiba`s,

  Zo te horen hebben jullie een geweldige vakantie gehad met zijn allen. Enne jullie hebben een leuke lieve oma die zo goed op jullie heeft gepast en jullie lekker verwent heeft. Wij worden zometeen ook verwent want vrouwtje zegt dat we zometeen heeeeel ver gaan wandelen dus dat wordt feest. Veel plezier nog de komende twee dagen en een poot van ons,

  Simba en Ziggy. 8)

 5. Wij zijn ook weer heel blij als alles weer compleet is. Een week is echt lang genoeg. Allemaal bedankt voor het oppassen en we zullen de bende weer gauw verzamelen. Doei 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.