Broekje!

Heel lang geleden had mijn vrouwtje een broekje bij mij aangedaan om te kijken hoe ik me zou gedragen met dat broekje aan.
Ik vond het helemaal niks, maar ja, het moest va het vrouwtje dus liet ik het maar over me heen komen.

Nu hoor ik het vrouwtje weer over dat broekje praten, of ze het wel of niet aan zou doen bij mij.Ze zegt ook dat de mannen (Obi en Nagai) het nog niet in de gaten hebben en dat ze nog niet anders met me omgaan als begin van hun vakantie bij ons.Wel blijft het baasje of vrouwtje heel de tijd al bij mij in de buurt, voor het geval dat het nodig is zeggen ze.

Wat blijkt nou ik ban vanaf gisteren (26 februari) loops en dan is de uitslag van de poll van heel lang geleden ook bekent.
Daarin werd gevraagd wanneer ik loops zou worden, maar dat ik daar zo lang over zou doen hadden het baasje en vrouwtje niet gedacht.
Maar nu kon ik mijn hormonen niet langer meer de baas, wat wil je met twee van die knappe mannen (Oi en Nagai) in huis, iedreen zou wel wat met een van die mannen wilen, ik dus ook.
Maar het broekje heb ik nog niet aan, want misschien dat de mannen het dan gelijk in de gaten hebben en dat ze mij dan niet meer met rust laten.

Het vrouwtje heeft ook heel de week geroepen dat ze Obi en Nagai niet kwijt wilt maar nu zegt ze dat het misschien nu toch wel beter is dat ze morgen weer gewoon naar huis gaan, voor het geval dat het kritieke punt snel naderbij komt.
Normaal gesproken duurt dat een dag of tien, maar ja bij mij weet je nooit.

5 gedachten over “Broekje!

  1. We hebben het broekje toch maar aan gedaan want het werd iets meer als een paar druppeltjes.

    En ja hoor….de mannen hadden nu in de gaten wat er aan de hans is. Ze zijn niet meer bij Rontu weg te slaan. Vooral Obi doet erg z’n voor Rontu en de andere honden krijgen een grom van Obi als ze bij Rontu in de buurt komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.