Wat zouden ze elkaar te zeggen hebben?

De hondjes hadden het vandaag weer aan hoor.
Toen ik thuis gekomen ben heeft keiko mij eerst geholpen met de boodschappen uit de auto te halen, zij leurt dan het pak toiletpapier of keukenrollen naar binnen en laat het ergens in de huiskamer los, maar ze is dan zo trots dat ze dat gedaan heeft dat ze een kwartier later nog loopt te kwispelen.

Daarna begon het, Rontu had zoiets van het is weer ettertijd en dat wil niet meer zeggen dan dat de boel op z’n kop gaat.
De stoel en de bank schuift allemaal een aantal centimeters op en ook de salontafel schuift door de kamer, net als hun eigen zakken.

Toen ze daar mee klaar waren en ook weer wakker waren van het middagdutje hadden ze elkaar echt iets te vertellen.Maar wat dat weet ik nog steeds niet, een ding is zeker het was een ernstig gesprek.

Nu ga ik we klaar maken om naar de cursus KK2 te gaan en hopelijk is het vanavond niet al te saaie kost.
Tot morgen!
Dan hebben we er twee Shiba hondjes bij.

8 gedachten over “Wat zouden ze elkaar te zeggen hebben?

  1. Ja morgen is het dan zover twee jongens voor jullie erbij ik hoop dat het allemaal goed gaat bij jullie. Maar wij zijn ook dolgelukkig want, wij krijgen 6 meiden erbij ik weet van gekkigheid niet wie ik het eerste zal begroeten, ik denk mijn liefje en dat is Mara nou veel plezier daar en lief zijn voor elkaar. 😉

  2. Mooie foto,ze zijn natuurlijk aan het afspreken wie en wat voor kattekwaad ze gaan uit halen als de jongens er zijn.
    Dan worden de meubels pas verschoven!!!

  3. Veel succes ermee het weekend. Zet de meubels maar op zolder en ga zelf maar op de grond zitten want met vier van de honden is het echt een feest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.