Een bedankje.

De fokker van keiko en Rontu gaat op vakantie en als je dan hun bedankje leest op hun web-site dan weet je genoeg.

Hierbij willen we van de gelegenheid gebruik maken om een aantal mensen te bedanken voor hun bereidheid en enthousiasme om onze Shiba’s en Rottweilers liefdevol te verzorgen gedurende onze komende vakantie. Allereerst ILONE’S OUDERS, voor het verzorgen van onze Rotweilers LUKE en CHIVAS en wat al niet meer. INE VOS, die toch weer bereid is 6 van onze meiden, t.w. MARA, NIKKO, FUJI, GEISHA, JOSHI en PIEPSTER bij haar eigen jongens te voegen. REMKO en PATRICIA VAN GINNEKEN, die het aandurven onze jongens OBI en NAGAI bij hun meiden te laten logeren. ED en JAQUELINE BOL voor het opnemen van onze black and tan meisjes KIMI en TAIRA bij hun eigen meisje en last but not least RONALD en ANITA COULE voor het opnemen van onze NIJI en onze kleine boy MIYAGI. Ook ROEL en LENIE DE HOOP willen we bedanken voor hun aanbod om een Shiba op te nemen en voor het standby staan in noodgevallen. HENK en TINEKE VAN DE HAM, jullie natuurlijk ook bedankt voor het aanbod om een Shiba bij jullie op te nemen. Jullie zorgen er met z’n allen voor dat we wat de honden betreft onbezorgd op vakantie kunnen gaan sinds een lange tijd. Nogmaals allemaal bedankt, het is echt te gek.

Het is namelijk voor hun bijna niet te doen om al hun Shiba hondjes uit huis te plaatsen en dan hebben we het nog niet over het wegbrengen en weer ophalen van al die Shiba’s.
Maar het is gelukt en vrijdag komen er dan bij ons ook twee Shiba reuen te logeren voor een dagje of tien, wat zal dat een gezellige boel worden hier in huis.
Keiko en Rontu verheugen zich er nu al op, het kan niet snel genoeg vrijdag zijn.

5 gedachten over “Een bedankje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.