Wat een dag zeg!

Eerst met het vrouwtje naar school toe en jullie raden het al de Duitse Herder was er ook weer en die heb ik weer heel de les in de gaten gehouden.
Sterker nog er liep nog een lieve Herder mee, maar ook die moest ik nu in de gaten houden, stel je voor dat hij ook raar gaat doen.

Op de terugweg hebben het vrouwtje en ik oon nog iets vreemds mee gemaakt.
Niet alleen de harde wind bedoel ik dan, want dat was op de heenweg ook al, maar ergens te hoogte van Waalwijk vloog er ineens iets langs de ruit bij het vrouwtje, nee het bleef er hangen.
Het was de strip die normaal langs de ruit zit en over het dak door loopt.
Wij dus aan de kant en het vrouwtje heeft geprobeerd de strip weer terug te klikken, maaer nee hoor geen succes.
Dus gelijk langs de garage (het vrouwtje had die gezien met de weg af komen) en daar hebben ze ons weer op weg geholpen, maar aaangezien dat die strip moest besteld worden zijn wij gelijk weer naar de volgende garage gereden om de srip te bestellen, dus dat waren twee garage’s in een half uurtje tijd..

Vanavond hebben Keiko en ik een dode poes gevonden en die heeft het vrouwtje dan ook maar geborgen (met een door en een stapel kranten kom je een eind).
Het was waarschijnlijk de poes van bekende mensen uit de poort en die kan je dan toch niet laten liggen terwijl die mensen niet thuis zijn.
Morgen zullen we het zeker weten of het hun poes was, Keiko en ik hopen het niet, want met haar deden we altijd kroelen en neuzen als we haar tegen kwamen, dus willen jullie duimen dat ze het niet is.

En nu ga ik slapen en hoop dat de dag van morgen leuker word, want dit was geen leuke dag!

4 gedachten over “Wat een dag zeg!

  1. Het weer was vandaag ook al zo triest, vonden wij. Maar jullie verhaal is inderdaad wel het toppunt van triestheid. Ik ben geen poezenmens, maar ik duim zker met jullie mee. Hopelijk hoeven julie buurtgenootjes niet verdrietig te zijn. Voor vanavond: Slaap lekker!

  2. Tjonge, zo maak je niets mee, en zo maak je in 1 dag een heleboel mee.
    Nou maar hopen dat het geen bekende poes is,zeker niet als het jullie kameraadje is.
    Nou sterkte er maar mee. πŸ™

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.