Een dag vol bezoekjes.

Eerst hadden we een hele rustige morgen, Rontu en ik hebben tot een uurtje of twaalf alleen maar liggen slapen.
O, nee dat is eigenlijk niet waar, want opa is nog even langs geweest om te kijken of hij wel de boormachine aan de praat kreeg om de tekening van Rontu op te hangen, maar ook dat mocht niet baten.

Toen het vrouwtje zich ook had aangekleed zijn we naar mijn mensenneefje Mauro geweest (om daar de boormachine te halen) alleen daar zijn Rontu en ik braaf in de auto gebleven.
Na een tijdje kwamen het baasje en vrouwtje terug naar de auto en zijn we weer naar het volgende adres gereden, opa en oma.

Daar heeft het baasje zijn klusje gedaan en hij is ook nog naar een vriend van opa (Arthur) geweest om daar ook nog een klusje te doen (o, ja Arthur en Henny, ik moest van het vrouwtje nog dank je wel zeggen voor de lekkere snoepjes).
Toen hij dus even weg was had ik een lekker plekje gevonden onder te eetkamertafel.

Alleen Rontu had me zo gevonden en die kwam natuurlijk weer pesten, net als altijd.

Baasje en vrouwtje hebben toen nog bij opa en oma mee gegeten en we zijn daarna met z’n alle gelijk naar Quinty en Moise gegaan om iets af te geven.
Ook hebben we daar met Barbie gespeeld, dat is een hele lieve cavia dat in een kooitje zit.
Daar weer klaar zijn we weer met z’n alle naar Paul en Debby gegaan en daar hebben we ook nog even gespeeld en een lekker kluifje gehad.
Om een uur of negen weer naar huis en dat was ook wel fijn hoor, een dag vol bezoekjes is leuk maar thuis zijn ook hoor.

En nu ga ik dromen over al die mensen die ik vandaag gezien heb, droom ook lekker vannacht.

1 gedachte op “Een dag vol bezoekjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.