Verzekering.

Zoals de meeste weten waren Keiko en ik een paar weken geleden bij opa en oma aan het logeren toen het baasje en vrouwtje op vakantie waren.
Ik was toen erg stout geweest, maar gelukkig hebben mijn baasje en vrouwtje het een beetje goed kunnen maken, eigenlijk hun verzekering.
Net als met kinderen is het verstanding om als je honden hebt ook een aanspraakelijkheidsverzekering te hebben die zulke dingen vergoed en die hebben mijn baasje en vrouwtje.
Dus al met al is het goed afgelopen en de volgende keer als het baasje en vrouwtje een dagje weg moeten mogen Keiko en ik toch weer bij opa en oma komen hoor, dat hadden we ook wel gemogen als de verzekering het niet dekte hoor, teminste als ik lief ben, Keiko mag doen wat ze wil, want die is toch altijd lief bij opa en oma.

2 gedachten over “Verzekering.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.