Een dagje Duitsland.

Zoals jullie gisteren konden lezen zijn wij vandaag een dagje op en neer naar Duitsland geweest, leuk hoor.
Voor mij (Rontu) was het de eerste keer dat ik zoveel sneeuw zag, maar het was super leuk om daar in te lopen en spelen.

Hier waren we onderweg met het vrouwtje, een wandeling die in totaal 4 uur duurde terwijl het baasje met Michael en Mirjam aan het snowboarden was.

Onderweg was het erg genietten voor ons alle drie, vrouwtje komt hier dan wel al heel veel jaartjes maar zij blijft het er mooi vinden.
Na een uurtje wandelen waren we boven op de berg en daar konden we zo ver kijken dat we bijna het baasje zagen snowboarden in het andere dorp, maar de skipiste lag alleen aan de verkeerde kant van de berg, jammer, we hebben hem dus niet gezien.

Na weer een uurtje te hebben gelopen had het vrouwtje zin in iets lekkers, dus wij bij de bakker naar binnen, zelfs ik (Keiko) had daar vandaag geen stress en dat wil heel wat betekenen, want iedere keer als wij daar op vakantie zijn heb ik daar stress als we ’s morgens broodjes gaan halen, maar nu gelukkig niet, ik was zo moe van het lopen dat ik maar ben gaan slapen daar binnen en ik (Rontu) had daar ook een lekker plekje gevonden om te slapen, ik (Rontu) dacht; stel je voor dat we nog veel verder moeten lopen, daar word ik zo moe van.

Weet je wat ik (rontu) ook nog erg raar vond dat was als het vrouwtje liep ze wel eens een stuk van haar benen kwijt was, ik (Keiko) vond dat niet raar meer hoor, ik heb dat al vaker gezien.
Er lag soms zo veel sneeuw dat vrouwtje daar helemaal in weg zakte, maar iedere keer komen haar benen weer boven de sneeuw uit hoor en kan ze gewoon door lopen hoor.

Verder zijn we natuurlijk ook nog in het cafe/restaurant geweest van Udo en Monica en daar zijn we weer erg verwent met stukjes worst en lekker brokjes (kattevoer geloven wij, ach daar lijken we ook wel een beetje op).
In dat cafetje hebben we eens beter kennis gemaakt met de kindjes van de stamgasten en daar hebben we dan ook veel mee gekroeld en gespeeld, we zijn er zelfs noch mee naar buiten geweest om een rondje te lopen en te spelen (en onze behoefte te doen), gezellig hoor.
Wij zouden iedere zondag wel zo’n reis willen maken, om een dagje naar Duitsland en al de bekende te gaan.

4 gedachten over “Een dagje Duitsland.

  1. Tjonge jullie hebben wel genoten zo te lezen.
    En Rontu was het niet erg koud aan je pootjes in die sneeuw?
    Hopelijk blijft de sneeuw nog even liggen in duitsland,want wij gaan volgende week woensdag (dan is Colin jarig) ook naar Duitsland naar de sneeuw.
    Groetjes khoda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.