Prive school.

Ik ben weer naar school geweest, deze keer met het vrouwtje.
En weet je ik ben aangevallen door een Duitse Herder, het kwam zo.
De juffrouw gooide op een gegeven moment bij alle hondjes hun dummy op en naast mij stond die Duitse Herder en dat was een enorme fanatiekeling die ook mijn dummy wilde apporteren.
Dus op het moment dat ik mijn dummy wilde pakken vloog die Duiste Herder in mijn nek, ik vond mezelf erg zielig hoor, mijn hele lijf zat onder het zwarte zand en ook zat er zand in mijn oogjes, ik vond mezelf zo zielig dat ik naast de juffrouw bleef zitten piepen, knipperen met mijn oogjes en durfde niet van mijn plek af te komen, want voor hetzelfde geld word ik weer aangevallen en een keer is genoeg.
Het ergste was nog dat het vrouwtje helemaal niet kwam helpen (ze zei dat ik me aanstelde), sterker nog ze rende weg, dus ik er achter aan, toen ik bij haar was heeft ze mijn oogjes zand vrij gemaakt en ik moest weer gelijk mijn dummy apporteren, dat was eng hoor voor het zelfde geld kwam die Duitse Herder weer, maar toch heb ik het gedaan en heb de angst weer overwonnen, de dummy pak ik weer op hoor.
De rest van de les (drie kwartier dus) heb ik die Duitse Herder echt goed in de gaten gehouden hoor, vrouwtje kon niet veel meer met me doen, de hele tijd liep ik achterstevoren door de klas, want waar was mijn aanvaller, dat was wat ik wilde weten.
Tegen mijn aanvaller wil ik nog zeggen ik houd je in de gaten en de volgende keer ben jij de mijne.

Komen wij thuis van school loopt Keiko op te scheppen dat ze een prive school heeft, ze zei; kijk maar achter in de tuin, daar staan de tafel en de paaltjes van behendigheid op gesteld.
Dus ik naar de achterdeur en ja hoor ze had gelijk.
Baasje had toen ik op school was met haar geoefend en vanmiddag was er een demostratie om op te scheppen hoe goed die twee wel niet waren.
Ook ik heb het mogen proberen en ik moet je zeggen het is super dat behendigheid.
De paaltjes vind ik top, je kan dan zo lekker met je kontje schudden, heen en weer en heen en weer, lachen hoor.

Tussen het oefenen door zijn Keiko en ik nog een paar keer op straat gemogen om te plassen en p….n en weet je daar liepen allemaal vreemde figuren.
Carnaval zeiden baasje en vrouwtje, maar daar doen wij niet aan mee hoor en jullie trouwens ook niet.

Weet je wat we wel gaan doen?
Morgen stappen we al weer vroeg in de auto van Michael en Mirjam en dan rijden we met z’n zesjes naar Duitsland (ons vakantieadres), nee hoor we gaan niet die Duitse herder zoeken, Keiko en ik gaan met het vrouwtje wandelen en de andere drie gaan snowboarden.
Maar als we op tijd thuis zijn zullen we laten weten hoe het geweest is om al de bekende daar te laten schrikken door ineens daar voor hun neus te staan, zonder dat ze weten dat we er aan komen.

3 gedachten over “Prive school.

 1. Echt weer iets voor zo’n duitse herder,nou ja herder?
  Dat is toch om vee te drijven!
  Ik zou hem ook in de gaten houden hoor,kan hij wel tegen zo’n mooie shiba,was zeker jalours!
  Wel leuk zo’n prive school,en dat schudden met die kont is echt iets weer voor de meiden.
  Maar wat lees ik gaan jullie de sneeuw opzoeken,ik ga over anderhalve week een dagje naar de sneeuw (als het er nog wel ligt).
  Schrijven jullie wel de belevenissen.
  Veel plezier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.