Dierendag.


Dierendag is eigenlijk niet echt iets bijzonders voor ons en onze Shiba hondjes, ze worden namelijk altijd verwend en genieten al snel ergens van.

Zoals hier, ze liggen/zitten gewoon in het zonnetje en kijken om hun heen en meer hoeft eigenlijk niet (wat zijn ze snel tevreden!).
Maar toch ging ik ze vanmorgen uit hun huisje halen met een snoepje in mijn hand en kregen ze ook gelijk een grote kroelbeurt (ik natuurlijk ook).
Verder zijn we weer een wandeling door het bos gaan maken en toen we weer thuis kwamen was er nog een nieuw speeltje voor ieder.

Ook had ik goed nieuws voor keiko, we gaan in mei weer met de hele klub naar Zwitserland, dus is zij gelijk aan Rontu gaan uitleggen wat dat allemaal in houd en die heeft nu zoiets van wanneer is het mei, ik wil dat ook een keer meemaken.
Dus na dat nieuws hadden we hier in huis twee rondvliegende hondjes, van vreugde wel te verstaan en niet omdat ze op hun donder kregen, zoiets doe je niet op dierendag.

6 gedachten over “Dierendag.

  1. Khoda; ga anders eens bij onze site naar de link van Exarcio, daar staan onze belevenissen van onze eerste reis naar Zwitserland ook op en de foto’s natuurlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.