De kermis.

Overdag hebben we een vrij normale dag gehad.
Het baasje was thuis aan het werk dus mochten we heel de morgen gezellig bij hem op kantoor (de zolderkamer) doorbrengen.
Daarna hebben Keiko en ik even met Nancy gekroeld ze zei dat ik enorm gegroeid was.

Vanavond was het weer tijd voor de ringtraining.
Zoals jullie kunnen zien ging het weer goed, alleen ben ik een keertje ontsnapt uit het showlijntje en daarom moet er zondag op de show in Zwolle een nieuwe gekocht worden (2 voor het geval we binnenkort een koppelklas show lopen).
De volgende keer mag van het vrouwtje alleen Keiko of ik weer mee en zo gaan we dan alles afwisselen, dan Keiko, ik of samen.

Na de training zijn we ook nog over de kermis gelopen en inderdaad er zijn veel lichtjes en hele harde muziek, zoals vele mij verteld hebben.
Mij deed het eigenlijk niet zo veel, er lag op de grond veel lekkers wat mijn aandacht trok.

Over een paar weken gaan we weer naar de kermis maar dan de grote in Breda en hopelijk vind ik het daar weer leuk en licht er ook genoeg lekkers op straat (ik mag er eigenlijk niet aan komen hoor maar baasje en vrouwtje zien niet alles!).

3 gedachten over “De kermis.

  1. Het was weer leuk om even met de hondjes te kroelen. Dat was lang geleden zeg!
    Verder moet je de volgende keer op de kermis inderdaad niks van de grond eten, Rontu! Daar zou je best eens erg misselijk van kunnen worden. Dat wil je toch niet weer meemaken. Weet je nog dat geval toen je bij oma logeerde? Gewoon lekker mensen besnuffelen is veel leuker!

  2. 😀 hihih lekker is dat he?al dat lekkers op de grond,wij mogen dat ook niet hoor maar ja net wat je zegt soms letten de baasjes niet op 8) .En wat staan jullie er mooi bij zeg.
    groetjes gerritte en lebbers van sting en simba

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.