Al weer.

Voor sommige was het weer vandaag een uitzondering, maar voor ons niet zo. Al vonden wij het natuurlijk ook wel weer leuk om in een witte wereld rond te rennen. Baasje was thuis gebleven van zijn werk zodat wij heel de morgen goed buiten konden kijken en we zagen dan ook de sneeuwvlokken goed naar beneden komen. Dat hadden we in Zwitserland niet gezien, maar daar lag toch echt wel meer sneeuw dan hier en het bleef ook iets langer liggen.

Maar dat wil niet zeggen dat we ’s middags niet lekker in de achtertuin hebben gespeeld en herhinneringen hebben opgehaald van de vakantie. Miyuki vroeg aan mij (Keiko) of ik nog wist dat we gevlogen hebben daar op dat weiland boven op de berg. Tuurlijk wist ik dat nog. Ik vroeg aan Rontu of ze nog wist hoe dat het muisje smaakte wat ze onderweg op heeft. Tuurlijk antwoorde zij en vertelde dat het een stukje mals vlees was. Verder hebben we in nog tikkertje gespeeld totdat de sneeuw als sneeuw voor de zon weer weg was, al was het deze keer regen waardoor de sneeuw weg ging.

Photobucket - Video and Image Hosting

Hier is Rontu zich aan het uitsloven in de hoop dat ik en Miyuki mee spelen, het duurde dan ook niet lang voordat we weer met z’n drie’tjes door de tuin vlogen.

4 gedachten over “Al weer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.