Polonaise.

Vandaag hebben heel veel mensen in de optocht van carnaval gelopen, wij gelukkig niet. Wij zijn zelfs niet gaan kijken, want we hadden wel wat anders te doen!

Rond 10.30 uur ging de deurbel en toen het vrouwtje de deur open deed kwamen er bekende geurtjes het huis binnen. Geurtjes die ons aan veel plezier deden denken, want plezierig zijn de wandlingen en de afgelopen vakantie met onze Shibavriendjes en Shibavriendinnetjes zeker geweest. Deze keer was het de geur van Mariska met haar Shiba’s Simba en Ziggy, joepie gezellig! Na wat gedronken te hebben kregen wij onze losloopriempjes aan en stapte we met z’n alle in onze auto om naar het bos te gaan. Wat was het leuk daar zeg, de sloten waren helemaal overgelopen en het leek er dus wel op een moeras. Even later waren wij dan ook allemaal verkleed, we hadden allemaal zwarte sokjes aan, sproeten op onze gezicht en besloten dus om in de polonaise door het bos te gaan. Wat een carnaval zeg, super! En weet je er besloot nog een Shiba aan de polonaise deel te nemen en toen waren er dus 6. Die Shiba komt trouwens iedere dag in het bos en wij zijn hem nog nooit tegen gekomen, raar toch.

Toen wij helemaal moe geworden waren zijn we weer naar huis gegaan waar er door baasje, vrouwtje en Mariska nog wat gegeten werd terwijl wij in de tuin moetsen blijven, dit omdat we een minder fijn geurtje om ons heen hadden hangen, want de sloten in het bos waren niet alleen erg vol, maar waren ook nog helemaal groen en daar hadden wij (Keiko en Miyuki) natuurlijk weer eens lekker in gelegen al was het soms niet helemaal de bedoeling dat we er in terecht kwamen.

De rest van de dag zijn wij lekker thuis gebleven om te luieren, terwijl het baasje en vrouwtje ’s avonds even bij de vader en moeder van het baasje op bezoek gingen.

1 gedachte op “Polonaise.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.