Foto’s.

Vandaag een herhaling van een tijdje terug, nou ja een tijdje, anderhalf jaar om precies te zijn. Alleen was vandaag Miyuki aan de beurt en niet Rontu en was het tijdstip van de foto’s maken iets ongunstiger, tegen 14.20 uur en dan valt nchter blijven niet mee. Wat wel lief was was dat Keiko en Rontu hadden besloten om ook pas te eten als Miyuki terug was, wat een liefde!!

Een spuitjes was wat Miyuki kreeg, maar eentje waardoor ze niet helemaal van de wereld af zou zijn maar toch alles zou toe laten. Nou de HD foto’s waren dan ook zo gemaakt en ik moet zeggen het blijft mooi om te zien hoe het binnen in een lichaam er uit ziet. Toen ik bij de dierendokter weg ging zeiden ze me dat het wel heel de dag kon duren dat Miyuki erg duf zou zijn en ik maakt een gebaar waar ze raar van stonden te kijken. Ik vertelde dat een rustige Miyuki wel eens fijn was en vroeg of ze me nog niet een paar spuitjes mee konden geven, maar nee helaas dat deden ze niet.

Maar Miyuki loopt op het moment nog steeds of dat ze met carnaval te veel heeft gedronken, terwijl ze toch echt niks op heeft en ze slaapt ook op de raarste plaatsen en manieren. Ach moreg vroeg zal het wel weer als altijd gaan en vliegend en zingende Miyuki en dan zullen we ook wel weer blij zijn om dat te zien.

De foto’s van Miyuki haar heupjes worden nu opgestuurd naar de Raad van Beheer waar ze geontroleerd worden en dan krijgen we over een tijdje de uitslag. Hopelijk is die goed, want dan kunnen we het laatste onderzoek (Patella luxatie) laten doen en als alles goed is dan….. mag ze ooit ook puppy’s krijgen.

8 gedachten over “Foto’s.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.