Wij zijn er nog!

Ja ja, wij (Keiko, Rontu en Miyuki) zijn er nog hoor, vrouwtje had het alleen deze week erg druk met van alles. Ze heeft de Kerstboom in huis, gezet, kerstcadeautjes gekocht, dokter en apotheek bezoeken (ja, de nierbekkenontsteking is nog steeds niet over), uitrusten en voor ons en het baasje zorgen en voorbereiden voor wat komen gaat.

Ook zijn wij (Rontu en Miyuki) deze week naar de oogarts geweest om te kijken of wij geen kwaaltjes aan de ogen hebben die we aan puppie’s kunnen doorgeven, nou nee dus, alles was goed. Wat dat betreft kan ik (Rontu) dus de volgende keer dat ik loops ben weer puppie’s krijgen. Ik (Miyuki) moet nog meer testen doen, maar dat kan over een tijdje ook nog, want ik ben toch nog te jong om puppie’s krijgen.

Maar vandaag was er tijd voor ons en we vonden het super! Gisteren toen het vrouwtje van haar werk kwam had ze al verteld dat we misschien wel met Simba en Ziggy en hun vrouwtje zouden gaan wandelen, maar dan moest wel het weer mee werken. Nou scheen vanmorgen de zon, dus er werd afgesproken op de Loonse en Drunese duinen. Wat een feest. Pict5485a_1 Eerst zijn we een heel stuk door de bossen gelopen en dan kom je omgevallen bomen tegen waar je hele mooie foto’s van kunt maken, dus daar ging ik (Keiko) mooi voor zitten. Nadat we een heel stuk gelopen hadden kwamen we op de duinen terecht, waar we lekker in het zand konden rennen en doen. Moet je zien hoe ik (Rontu) er na vijf minuten graven uit zag. Pict5496bIk was trouwens aan Simba en Miyuki aan het laten zien hoe je een heel groot gat moet graven, want die twee bakken er niks van als ze bezig zijn en zitten helemaal onder het zand, bij mij alleen mijn hoofd maar.

Photobucket - Video and Image Hosting

Hier ben ik (Keiko) Ziggy aan het laten zien dat wij ook als een konijn kunnen rennen. Vrouwtje riep gelijk dat ik moest stoppen, want met kesrtmis verdwijnen veel konijnen in een pan.

Photobucket - Video and Image Hosting

En bij die zandvlakte hebben ze ook bergen waar bomen op groeien waar door je heel leuk hard kunt rennen. En baasje maar een foto van ons proberen te maken, nou dit was het resultaat. Ik (Keiko) vloog bijna uit de bocht!

Photobucket - Video and Image Hosting

Thuis gekomen was ik (Rontu) deze keer de klos om in bad te gaan, wamt ik had erges in liggen rollen en rook niet erg fris en sommige haartejs hadden ook een ander kleurtje gekregen. Nu liggen wij al met z’n alle de rest van de dag lekker lui op de bank, zak en stoel en zijn lekker aan het nagenieten.

3 gedachten over “Wij zijn er nog!

  1. Ziet er weer erg gezellig uit!! Als ik zo die foto’s zie, kan ik jullie echt niet uit elkaar houden. En dan dacht ik jullie nog wel goed te kennen.
    Oja, gefeliciteerd met de goede uitslag van de oogtest.We kunnen niet wachten…..HAHA

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.