Kerstkaart.

Vandaag kregen we een aantal kerstkaarten, maar één kerskaart viel wel erg op. Een sticker achterop de envelop met een naam erop die ik helemaal niet herkende. Toen ik de kaart in mijn handen had stond er een heel verhaal in het duits geschreven (dit is op zich zo gek nog niet met een tweede huisje in dat land), maar echt norrmaal nee, want die mensen in Usseln ken ik wel bij naam. Maar toen zag ik gelukkig nog een foto in de envelop zitten, kijk maar.

Photobucket - Video and Image Hosting

Hier staan wij met het grootste deel van de vakantiegroep van de Shibavakantie 2006 op. Wij waren op weg naar huis nadat de vakantie er op zat en kwamen elkaar op een parkeerterrein in Duitsland nog eeens tegen. Deze foto is genomen door een Duitse man die helemaal verzot was op onze Shiba hondjes. Zo zie je maar, wat er allemaal kan gebeuren. Dat wij veel bekijks hadden op dat parkeerterrein wisten wij wel (dat hadden we heel de vakantie en thuis hebben we dat ook vaak), dat we erg veel indruk op die man hadden gemaakt wisten we ook, maar dat hij nog aan ons dacht terwijl hij zijn kerstkaarten aan het schrijven was hadden wij niet verwacht en ik denk ook dat de ander van de groep dit niet verwacht hadden.

Dus Marcel, Mariska, Mariska en jullie hondjes, Horst Semmler wenst jullie een prettige Kerstdagen en een gezond 2007 en veel succes en plezier met de hondjes.

9 gedachten over “Kerstkaart.

  1. Mariska; ja die man heeft zijn adres mee gestuurd; Horst Semmler, Braunichswalder Weg 14, 07580, Seelingstädt, Duitsland.
    Mijn kaartje is al onderweg en heb hem ook van jullie al prettige dagen gewenst, maar je kunt natuurlijk ook altijd nog een kaartje sturen.

  2. Wat een verassing zeg! Echt heel attent van die man,en erg leuk,zo zie je maar weer dat die man echt onder de indruk is geweest en nog steeds is,dat hij nog steeds aan de hondjes terug denkt. Ook wij gaan hem nog snel een kaartje sturen.

  3. Hoi meisjes, dit is erg leuk, en als jullie vrouwtje nu haar eigen leuke kerstkaart heeft gestuurd dan is deze man reuze blij en misschien wil hij ook wel een lief shiba hondje. Wat is jullie kaart leuk zeg, tafeltje dekje open je bekje. Goede gedaan Patricia. Heel grappig.

  4. Wat leuk van die man!! Dat de honden indruk op hem gemaakt hebben is natuurlijk logisch, haha, maar wel heel lief dat ie julle helemaal een kaart stuurt!!

    Groetjes, irma

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.