Weihnachten und Silvester.

Toen ons vrouwtje de kerstboom bij ons in huis zette zei ze dat ze er dit jaar niet al te veel tijd in ging steken, want misschien…… Dit was toen. Nu weten we waarom, want de spulletjes worden weer gepakt om weg te gaan. Het zijn dit jaar dus geen kerstdagen, oud en nieuw, maar het is Weihnachten en Silvester voor ons. Vrouwtje zegt dat dat wel erg raar is voor haar, want zo lang ze werkt is ze nog nooit tussen deze feesten vrij geweest van haar werk en dan nu dit. Vrouwtje loopt nu nog wat te rennen om alles op tijd af te hebben, maar morgen  om 13.00 uur na nog een drukke ochtend op haar werk is kan ze gaan zitten en brengt baasje haar en ons naar het huisje.

8 gedachten over “Weihnachten und Silvester.

  1. Nogmaals heel veel plezier daar in dat prachtige optrekje, in die mooie omgeving! Geniet van de rust! Oja, en weet je wel, die heerlijke slager en stuk verderop?! Eet smakelijk met de kerstdagen!!!!

    Verder hoop ik dat je ons niet zal missen, ik denk dat je moeder je in ieder geval wel enorm gaat missen. Wij sturen 26 december nog wel een berichtje. Tot dan en rij voorzichtig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.